R5 1600 ve GTX1060 Sistem Toplama

furkansaridiken

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Artık kararımı verdiğimi düşünüyorum. Size sormak ve onay almak istedim.
Sistem şu şekilde.

• Anakart: Asus B350-Plus AM4 DDR4 2400MHz
  • Ekran Kartı: Asus GeForce GTX1060 Strix 6GB 192Bit DX12 GDDR5
  • İşlemci: AMD Ryzen % 1600 AM4 3.2GHz
  • CPU Cooler: Cooler Master Hyper T4
  • RAM: Corsair Vengeance Kırmızı (2x8) 16GB DDR4 2400MHz CL16
  • SSD: Corsair ForceLE200 120GB 550MB Okuma 500MB Yazma
  • HDD: WD Caviar Blue 500GB 3.5'' 7.2K RPM(elimde var yeni almadım)
  • Kasa: ThermalTake Dokker(elimde var yeni almadım)
  • PSU: ThermalTake 80+ 700W(elimde var yeni almadım)
Toplam 3700 tutuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını RX 580 yapmak daha mantıklı olacaktır. Üstelik uygun fiyatlı FreeSync teknolojisini de destekliyor. Yeni bir monitör aldığınızda cebinizi yakmaz.

Bence çok daha iyi bir sistem toplanabilir 3700 TL ye.

Mesela? Buradan önerilenlerle topladım ben bu sistemi.

Ekran kartını RX 580 yapmak daha mantıklı olacaktır. Üstelik uygun fiyatlı FreeSync teknolojisini de destekliyor. Yeni bir monitör aldığınızda cebinizi yakmaz.

Bunu önceden de söylediler ancak Nvidia istiyorum. Bu yüzden 1060 tercih ettim. Yine de teşekkürler

RAM'lerinizi anakartın uyumlu RAM listesine göre frekansı yüksek RAM'ler ile değiştirin. Bence OC yapılmayacaksa ekstra işlemci soğutucusuna gerek yok, stok soğutucusu yeterli olacaktır. Elinizde olan parçalar dışında fiyat biraz yüksek geldi gibi bana. Tekrardan kontrol edin. Bütçeniz el verirse SSD kapasitesi yüksek SSD ile değiştirebilirsiniz.

Aslında o gün önerilen sistem. Sadece rx580 yerine gtx1060 var. Bütçem el verirse değiştiririm SSD'yi. Neresi yüksek geldi acaba? Merak ettim. En ucuz hali.

Aslında o gün önerilen sistem. Sadece rx580 yerine gtx1060 var. Bütçem el verirse değiştiririm SSD'yi. Neresi yüksek geldi acaba? Merak ettim. En ucuz hali.
Yeni farkettim. Tamamdır ramleri 3000MHz yapıyorum. SSD yeterli gibi sadece sistem ve birkaç temel oyun-program kuracağım için.

İfadeler: Hic
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…