H Hic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2016 Mesajlar 1.586 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2017 #11 PSU değiştirilebilir. Kasayla gelen PSU'ları çok önermiyoruz. PSU olarak bütçenizi aşmazsa bu modele bakabilirsiniz. High Power 600w Element Bronze Güç Kaynağı (HPG-600BR-H12S) Güç Kaynağı Ekran kartını da bulabilirseniz RX 580 alabilirsiniz.
PSU değiştirilebilir. Kasayla gelen PSU'ları çok önermiyoruz. PSU olarak bütçenizi aşmazsa bu modele bakabilirsiniz. High Power 600w Element Bronze Güç Kaynağı (HPG-600BR-H12S) Güç Kaynağı Ekran kartını da bulabilirseniz RX 580 alabilirsiniz.
M mncslp Hectopat Katılım 12 Ağustos 2014 Mesajlar 163 7 Haziran 2017 #12 Hic dedi: PSU değiştirilebilir. Kasayla gelen PSU'ları çok önermiyoruz. PSU olarak bütçenizi aşmazsa bu modele bakabilirsiniz. High Power 600w Element Bronze Güç Kaynağı (HPG-600BR-H12S) Güç Kaynağı Ekran kartını da bulabilirseniz RX 580 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kas öneriniz nedir ? Çok para vermek istemiyorum aslında.
Hic dedi: PSU değiştirilebilir. Kasayla gelen PSU'ları çok önermiyoruz. PSU olarak bütçenizi aşmazsa bu modele bakabilirsiniz. High Power 600w Element Bronze Güç Kaynağı (HPG-600BR-H12S) Güç Kaynağı Ekran kartını da bulabilirseniz RX 580 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kas öneriniz nedir ? Çok para vermek istemiyorum aslında.
H Hic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2016 Mesajlar 1.586 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2017 #13 Kasa için düşündüğünüz bütçe ne kadar? Kasa seçimi kişinin zevkine kalmış. Ama bütçeniz doğrultusunda bir kaç öneride bulunabiliriz.
Kasa için düşündüğünüz bütçe ne kadar? Kasa seçimi kişinin zevkine kalmış. Ama bütçeniz doğrultusunda bir kaç öneride bulunabiliriz.
M mncslp Hectopat Katılım 12 Ağustos 2014 Mesajlar 163 7 Haziran 2017 #14 Hic dedi: Kasa için düşündüğünüz bütçe ne kadar? Kasa seçimi kişinin zevkine kalmış. Ama bütçeniz doğrultusunda bir kaç öneride bulunabiliriz. Genişletmek için tıkla... 300-400 arası diyelim siyah içerikli ledli fanlı aslında tercihim olacaktır sade seviyorum seçtiğim kasadan belli aslında.
Hic dedi: Kasa için düşündüğünüz bütçe ne kadar? Kasa seçimi kişinin zevkine kalmış. Ama bütçeniz doğrultusunda bir kaç öneride bulunabiliriz. Genişletmek için tıkla... 300-400 arası diyelim siyah içerikli ledli fanlı aslında tercihim olacaktır sade seviyorum seçtiğim kasadan belli aslında.
H Hic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2016 Mesajlar 1.586 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2017 #15 Bu bütçeniz PSU dahil olarak düşündüğünüz bütçe mi? Yoksa sadece kasa için mi?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 7 Haziran 2017 #16 mncslp dedi: 300-400 arası diyelim siyah içerikli ledli fanlı aslında tercihim olacaktır sade seviyorum seçtiğim kasadan belli aslında. Genişletmek için tıkla... PSU dahil değilse NZXT S340 Elite öneririm. Sade ve şık. PSU dahil ise Akasa Venom LX + bir PSU alabilirsin.
mncslp dedi: 300-400 arası diyelim siyah içerikli ledli fanlı aslında tercihim olacaktır sade seviyorum seçtiğim kasadan belli aslında. Genişletmek için tıkla... PSU dahil değilse NZXT S340 Elite öneririm. Sade ve şık. PSU dahil ise Akasa Venom LX + bir PSU alabilirsin.
M mncslp Hectopat Katılım 12 Ağustos 2014 Mesajlar 163 7 Haziran 2017 #17 Hic dedi: Bu bütçeniz PSU dahil olarak düşündüğünüz bütçe mi? Yoksa sadece kasa için mi? Genişletmek için tıkla... PSU kesinlikle dahil o kadar lüksüm yok.
Hic dedi: Bu bütçeniz PSU dahil olarak düşündüğünüz bütçe mi? Yoksa sadece kasa için mi? Genişletmek için tıkla... PSU kesinlikle dahil o kadar lüksüm yok.
H Hic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2016 Mesajlar 1.586 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2017 #18 O zaman @Jira hocamızın önerdiği Venom LX modeline bakabilirsin. PSU olarak da benim önerdiğim modeli düşünebilirsin.
O zaman @Jira hocamızın önerdiği Venom LX modeline bakabilirsin. PSU olarak da benim önerdiğim modeli düşünebilirsin.
M mncslp Hectopat Katılım 12 Ağustos 2014 Mesajlar 163 7 Haziran 2017 #19 Jira dedi: PSU dahil değilse NZXT S340 Elite öneririm. Sade ve şık. PSU dahil ise Akasa Venom LX + bir PSU alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Önerilerinizi dikkate alacağım.
Jira dedi: PSU dahil değilse NZXT S340 Elite öneririm. Sade ve şık. PSU dahil ise Akasa Venom LX + bir PSU alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Önerilerinizi dikkate alacağım.