Merhaba. Birkaç ay önce satın aldığım sistemdeki PSU sorun çıkartıyor. Yük altında oyunlardayken ses çıkarıyor, konusunu açmıştım. Yeni bir PSU almak istiyorum yalnız bu konuda bilgim hiç yok. Sizlerden PSU tavsiyesi istiyorum, uygun fiyatlı olması gerekli. Sistemin aşağıdaki gibidir.
Bu arada kendim takabilir miyim PSU'yu?
High Power Eco 600W 85+ Bronze 46A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran kartları...
www.teknobiyotik.com
PSU takmakta bir şey yok kabloların isimlerini öğrenmeniz yeterli. İnternetten technopat sistem toplama kısmında PSU montaj yerini açıp bakarsınız.
High Power Eco 500W 85+ Bronze 38A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 500W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 500W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1070Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD...
High Power Eco 500W 85+ Bronze 38A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 500W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 500W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1070Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD...
Anladım hocam fiyat olarak bütçeme uygun 500W olan. Şu anki PSU'm kaç watt öğrenebilir miyim? Bir de 500W tam olarak yeterli midir?Yoksa ucu ucuna mı yetiyor.
En ucuz Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
450w 80 PLUS
550w 80 PLUS PSU İşini görür.Seasonic Evga FSP High Power Sharkoon Corsair Cooler Master Thermaltake gibi markalar almanı öneririm diğer markalardan kesinlikle uzak dur ve 80 plus sertifikalı almaya önem ver.PSU da sadece kablo bağlayıp vida takıcaksın hiçbirşey yok.
Anladım hocam fiyat olarak bütçeme uygun 500W olan. Şu anki PSU'm kaç watt öğrenebilir miyim? Bir de 500W tam olarak yeterli midir?Yoksa ucu ucuna mı yetiyor.