R5 1600 ve RX 570 sistem kaç TL eder?

anakartınız müsait aslında geliştirme yapıp sistemi kullanabilirsiniz.Örneğin önce işlemciyi r5 3600 alırsınız indirim zamanlarında sonra ilerleyen dönemlerde ekran kartını değiştirirsiniz.PSU'yu göremedim düşükse ,eğer değişme imkanı varsa kasada en az bronze sertifikalı 700 watt bir psu alabilirsiniz.Birde 8 gb ram daha eklersiniz sisteme.elinizdekileri de satarsanız size daha uygun fiyatlı güzel bir sistem toplanmış olur.

Anakartınız müsait aslında geliştirme yapıp sistemi kullanabilirsiniz. Örneğin önce işlemciyi R5 3600 alırsınız indirim zamanlarında sonra ilerleyen dönemlerde ekran kartını değiştirirsiniz. PSU'yu göremedim düşükse, eğer değişme imkanı varsa kasada en az Bronze sertifikalı 700 Watt bir PSU alabilirsiniz. Bir de 8 GB RAM daha eklersiniz sisteme. Elinizdekileri de satarsanız size daha uygun fiyatlı güzel bir sistem toplanmış olur.

Sağ ol bir 8 RAM taktım Dual kullanıyorum RAM'ları canavar oldu PC eskiden FPS az diye satıcaktım ama şu an GTA 5 Full ayarlarda 140-160 FPS alıryorum (story modda)

Sağ ol bir 8 RAM taktım Dual kullanıyorum RAM'ları canavar oldu PC eskiden FPS az diye satıcaktım ama şu an GTA 5 Full ayarlarda 140-160 FPS alıryorum (story modda)

2700 ederi var bu arada, foruma ne kadar eder diye kesinlikle forum açmayın, herkes ölücü, ufak bir 2. el piyasa araştırmasıyla kendiniz fiyat belirleyebilirsiniz.

2700 ederi var bu arada, foruma ne kadar eder diye kesinlikle forum açmayın, herkes ölücü, ufak bir 2. el piyasa araştırmasıyla kendiniz fiyat belirleyebilirsiniz.

Sağ ol kanka konuda hortladı satmayacağım sıstemi konu nasıl kapatılıyor biliyor musun?

İyikide satmadım :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı