Arkadaşlar bilgisayarlardan neredeyse hiç anlamıyorum. Bir arkadaşımla böyle bir sistem çıkarttık ama güzel mi kötü mü bilmiyorum. Arkadaşım anakart biraz kötü dedi ama bütçem ancak buna yetiyor. (Elimde PSU, kasa ve SSD var.)
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
@akinbarisabdullah240 sıfıra R5 2600 alsak 1200 TL, bu durumda 1600 AF için ikinci el olarak 800-900 arası uygun gibi. Yani en azından şu dolar kurunda benim için öyle. Gidip de 1075 lira para vermem ona. Gider sıfır R3 3100 alırım.
@Caner Uncu
Mantıklı, aslında sıfır sistemlerde 3 3100 tercih edilebilir. Intel anakartları 2666 MHz olduğu için tercih etmedim aslında. Bir dahakine öyle bakarım .