R5 1600 ve RX 570 Tabanlı Sistem oyunlardan atıyor

enes7070

Hectopat
Daha fazla  
Ryzen5 1600
RX 570 8 GB
8 GB RAM
240GB SSD
ASRock A320M anakart

BF1 açıyorum 2DK sonra oyundan atıyor, hata veriyor. Mediumda açıyor.
CS:GO yüksekte açıyorum oyundan atıyor.

Bir sıkıntı mı var? Alalı 10Gün oluyor, süresi geçmeden iade etmeliyim sıkıntı varsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam görünürde sisteminiz gereksinimleri karşılıyor ama yüksekte işlemci yetersiz mi kalıyor acaba diye düşündüm. Oynarken dikkat ediyorum, ram değeri 8 gb geçmiyor. Ekran kartın da yeterli. Bir o geldi aklıma.

Son düzenleme:
Benzer sistem bende var çoğu oyunu high-ultrada açıyor işlemci darboğazı gibi bir durum söz konusu değil. Parçalarınızda sorun var büyük ihtimalle ekran kartında. Radeondan güç limitini +50 yapmayı dener misiniz?

Benzer sistem bende var çoğu oyunu high-ultrada açıyor işlemci darboğazı gibi bir durum söz konusu değil. Parçalarınızda sorun var büyük ihtimalle ekran kartında. Radeondan güç limitini +50 yapmayı dener misiniz?
Bu hatayı veriyor yada hata vermeden pc full donuyor sonra oyun ve ekran kartı uygulaması kapanıyor...

Dosya Ekleri

• 1577229798644196099609.jpg
    1577229798644196099609.jpg
    2,4 MB · Görüntüleme: 61
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı