Ryzen 5 1600, MSI RX 580 var. Su an 18 GB RAM'im var 3000 MHz.
Ne yapmalıyım biraz bekleyip RX 5700 mü almalıyım agustos gibi? Dolar 7 TL'ye cıkıcak diyorlar?
Alınmaz, hele ki RX 580 varken 590 almak gerçekten israf olur. Zaten RX 590 580'in O.C'lanmış hali. İşlemci değiştirmek istiyorsanız 2700X almayın ama 3. nesil Ryzen işlemciler çıkınca onlardan alabilirsiniz.
Ben de bu değişikliği anlamsız buluyorum. Kaybedeceğiniz paraya değmeyecek bir geçiş olur. Ha profesyonel anlamda ihtiyacınız varsa ona bir yorum yapamam. Sonuçta para kazandıracak her hamle sermaye kabul edilebilir.
R5 1600 oyun performansı konusunda çok geride kalan bir işlemci, özellikle 144 Hz gibi olayları varsa yeni nesil bir işlemci büyük fark yaratır. Ancak 580 den 590 a geçmek saçmalık olur.
R5 1600 oyun performansı konusunda çok geride kalan bir işlemci, özellikle 144 Hz gibi olayları varsa yeni nesil bir işlemci büyük fark yaratır. Ancak 580'den 590'a geçmek saçmalık olur.
R5 1600 oyun performansı konusunda çok geride kalan bir işlemci, özellikle 144 Hz gibi olayları varsa yeni nesil bir işlemci büyük fark yaratır. Ancak 580 den 590 a geçmek saçmalık olur.
Saçmalık demeyelim de, attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değmez diyelim
Elimde şu an ilk nesil Ryzen yok ama OC ile de bu beklentiler bir miktar karşılanabilir diye düşünüyorum. Tabi oyununa göre. Sadece online rekabetçi oyunların 144 FPS beklentisine gır cegini düşünerek konuşuyorum.