R5 1600 ve RX 580 varken R7 2700x RX 590 Alınır mı?

4minorkinq

Decapat
Ryzen 5 1600, MSI RX 580 var. Su an 18 GB RAM'im var 3000 MHz.
Ne yapmalıyım biraz bekleyip RX 5700 mü almalıyım agustos gibi? Dolar 7 TL'ye cıkıcak diyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bu değişikliği anlamsız buluyorum. Kaybedeceğiniz paraya değmeyecek bir geçiş olur. Ha profesyonel anlamda ihtiyacınız varsa ona bir yorum yapamam. Sonuçta para kazandıracak her hamle sermaye kabul edilebilir.

Bu, zaten çok güçlü ve güzel bir sistem. Hangi beklentiniz karşılamadığı için güncelleme yapmayı düşünüyorsunuz?
R5 1600 oyun performansı konusunda çok geride kalan bir işlemci, özellikle 144 Hz gibi olayları varsa yeni nesil bir işlemci büyük fark yaratır. Ancak 580 den 590 a geçmek saçmalık olur.

R5 1600 oyun performansı konusunda çok geride kalan bir işlemci, özellikle 144 Hz gibi olayları varsa yeni nesil bir işlemci büyük fark yaratır. Ancak 580'den 590'a geçmek saçmalık olur.
Csdr 300-350 arasi FPS aliyorum lowda.
144 1 ms FreeSync monitörüm var.
İşlemci için Ryzen 3 nesili mi bekliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
R5 1600 oyun performansı konusunda çok geride kalan bir işlemci, özellikle 144 Hz gibi olayları varsa yeni nesil bir işlemci büyük fark yaratır. Ancak 580 den 590 a geçmek saçmalık olur.
Saçmalık demeyelim de, attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değmez diyelim

Elimde şu an ilk nesil Ryzen yok ama OC ile de bu beklentiler bir miktar karşılanabilir diye düşünüyorum. Tabi oyununa göre. Sadece online rekabetçi oyunların 144 FPS beklentisine gır cegini düşünerek konuşuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…