R5 1600 ve RX570 sistemde kasma

İşletim sistemi
Windows 10

Emre964

Centipat
  • Anakart: A320M-R
  • RAM: G.Skill 8 GB (2x8GB) DDR4 3000MHz
  • Ekran kartı: ASUS RX570 ROG STRIX 4 GB
  • Işlemci: Ryzen 5 1600
  • Işletim sistemi: Windows 10 Home
Kasada önde 2 ve arkada 1 tane fan bulunmakta. Oyun SSD kurulu High ayarlarda oynuyorum, gündüzken çok akıcı fakat akşama doğru gün batımı gün doğumu FPS 50 kadar düşüyor ve kasma başlıyor. FPS 50, kasıyor oyun. Orijinal ekran kartı 70'i geçmiyor. İşlemci 58 kalıyor sistemde her şey güncel. Forza Horizon 4 saatlerce yüksek ayarlarda 60 FPS oynuyorum, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:

Driver güncellemelerinizi yapın hocam işlemci ve ekran kartı sıcaklık değerlerinizi de kontrol edin yükesek ise termal macun değişimi ve temizlik yapın sorununuz çözülür.

Yok hocam oyun orjinal steam bios güncel ekran kartı güncel windows güncel herşey son sürüm yani sistem 2 aylık
Bu arada psu FSP500-60AHBC 500W sisteme 2 kere format attım temiz kurulum yaptım yine düzelmedi

Son düzenleme:
Yok hocam oyun orijinal Steam BIOS güncel ekran kartı güncel Windows güncel her şey son sürüm yani sistem 2 aylık.
Bu arada PSU FSP500-60AHBC 500W sisteme 2 kere format attım temiz kurulum yaptım yine düzelmedi.

Oyunu silip yükle deceğim denemissindir zaten oyunun optimizasyon açısından sorunu var mı peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…