R5 1600 ve RX580 sistem görüntü vermiyor

veayra

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ryzen 5 1600 ve RX580 sistem topladım fakat ekrana görüntü gelmiyor. Sistemi açınca ekran kartı fanı çalışmıyor, yalnızca işlemci fanı çalışıyor. Nedeni ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınızın soketine doğru bir şekilde oturtulduğuna emin misiniz ? Ya da PCI-e soketleri tam olarak doğru takıldı mı ? Eğer bunlar tam olarak yapıldıysa ekranınızı direkt anakartın video çıkışına bağlamanızı tavsiye ederim. Eğer görüntü geliyorsa ekran kartınız arızalı olabilir.

Merhabalar. Ryzen 5 1600 ve RX580 sistem topladım fakat ekrana görüntü gelmiyor. Sistemi açınca ekran kartı fanı çalışmıyor, yalnızca işlemci fanı çalışıyor. Nedeni ne olabilir?

Sistemi acınca ekran kartı fanları devreye girmıyor. Çünkü belirli bir ısıya ulaşmadan fanlar çalışmıyor ekran kartının. Ayrıca bağlantıları tam yaptığınızdan emin olunuz.

Sisteminizin detayını yazmadan bilemeyiz. Belki de BIOS güncellemesi gerektiren bir anakart kullanıyorsunuz? Hangi anakartı kullanıyorsunuz?

Son düzenleme:
Sisteminizin detayını yazmadan bilemeyiz. Belki de BIOS güncellemesi gerektiren bir anakart kullanıyorsunuz? Hangi anakartı kullanıyorsunuz?
A320m-f kullanıyorum ryzen 5 1600 ve rx580 var sistem de bios güncellemesi gerekir mi

İşlemciniz Ryzen 5 1600 AF mi? Yani 12 nm olan yeni versiyon mu?
@veayra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…