ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 29 Haziran 2021 #11 Hamza Ensar Sağlam dedi: Anakart çöp. PSU sorunlu. Ben bunu da pek önermiyorum. Kasanın hava akışı kötü bir de. Genişletmek için tıkla... RX590 - 1660 Super. Anakart 96TL farkla B450M olabiliyor. PSU Allah'a emanet orası dogru ama kısa vadede sorun yaratmaz diye düşünüyorum PSU.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Anakart çöp. PSU sorunlu. Ben bunu da pek önermiyorum. Kasanın hava akışı kötü bir de. Genişletmek için tıkla... RX590 - 1660 Super. Anakart 96TL farkla B450M olabiliyor. PSU Allah'a emanet orası dogru ama kısa vadede sorun yaratmaz diye düşünüyorum PSU.
Adnan m&b Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 429 29 Haziran 2021 #12 Adamlar dolandırcı fake GPU falan gönderirler daha adamlar kasayı boş koyuyor yaş üşenmişler üşnemleri bile ne kadar kotu olduklarını gösterir gizlemişler bileşenler gozukmesın diye.
Adamlar dolandırcı fake GPU falan gönderirler daha adamlar kasayı boş koyuyor yaş üşenmişler üşnemleri bile ne kadar kotu olduklarını gösterir gizlemişler bileşenler gozukmesın diye.
AllyFeedon Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 2.434 Makaleler 4 Çözümler 9 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100 GIGABYTE A320M S2H XPG Gammix D30 (2x8 16GB) Sapphire Rx 470 Nitro O.C Zalman ZM500-LXII Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #13 zod1ax dedi: Ve A320 anakart. Genişletmek için tıkla... Hocam A320 olunca büyük mü bir sorun oluyor? Yanlış anlamayın A320 kullandığım için merak ettim.
zod1ax dedi: Ve A320 anakart. Genişletmek için tıkla... Hocam A320 olunca büyük mü bir sorun oluyor? Yanlış anlamayın A320 kullandığım için merak ettim.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #14 AllyFeedon dedi: Hocam A320 olunca büyük mü bir sorun oluyor? Yanlış anlamayın A320 kullandığım için merak ettim. Genişletmek için tıkla... İleriye dönük olmuyor. Eskidi ayrıca.
AllyFeedon dedi: Hocam A320 olunca büyük mü bir sorun oluyor? Yanlış anlamayın A320 kullandığım için merak ettim. Genişletmek için tıkla... İleriye dönük olmuyor. Eskidi ayrıca.
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 29 Haziran 2021 #15 AllyFeedon dedi: Hocam A320 olunca büyük mü bir sorun oluyor? Yanlış anlamayın A320 kullandığım için merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz ama A320 alıyorsan Gigabyte A320M-H veya S2H al diğer markaların A320'si alınmaz.
AllyFeedon dedi: Hocam A320 olunca büyük mü bir sorun oluyor? Yanlış anlamayın A320 kullandığım için merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz ama A320 alıyorsan Gigabyte A320M-H veya S2H al diğer markaların A320'si alınmaz.
Can T Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 293 Yer Gözden uzak 29 Haziran 2021 #16 Hamza Ensar Sağlam dedi: RX 590 ısınıyor. Çok güç tüketiyor. Driver sorunu çok. Genişletmek için tıkla... 4 5 saate kaç dereceye ulaşır. Hamza Ensar Sağlam dedi: RX 590 ısınıyor. Çok güç tüketiyor. Driver sorunu çok. Genişletmek için tıkla... Anakart değişecek 16 gb ram yapacam bence şu durumda alınabilir
Hamza Ensar Sağlam dedi: RX 590 ısınıyor. Çok güç tüketiyor. Driver sorunu çok. Genişletmek için tıkla... 4 5 saate kaç dereceye ulaşır. Hamza Ensar Sağlam dedi: RX 590 ısınıyor. Çok güç tüketiyor. Driver sorunu çok. Genişletmek için tıkla... Anakart değişecek 16 gb ram yapacam bence şu durumda alınabilir
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #17 Can T dedi: 4 5 saate kaç dereceye ulaşır. Anakart değişecek 16 gb ram yapacam bence şu durumda alınabilir Genişletmek için tıkla... Yine alınmaz. 80 rahat görür bana kalırsa. Ayrıca çok güç tüketir ve çok sorun çıkarır.
Can T dedi: 4 5 saate kaç dereceye ulaşır. Anakart değişecek 16 gb ram yapacam bence şu durumda alınabilir Genişletmek için tıkla... Yine alınmaz. 80 rahat görür bana kalırsa. Ayrıca çok güç tüketir ve çok sorun çıkarır.
Can T Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 293 Yer Gözden uzak 29 Haziran 2021 #18 Hamza Ensar Sağlam dedi: Yine alınmaz. 80 rahat görür bana kalırsa. Ayrıca çok güç tüketir ve çok sorun çıkarır. Genişletmek için tıkla... Güç önemli değilde sorun derken ssd diyorsan onuda değiştireyim
Hamza Ensar Sağlam dedi: Yine alınmaz. 80 rahat görür bana kalırsa. Ayrıca çok güç tüketir ve çok sorun çıkarır. Genişletmek için tıkla... Güç önemli değilde sorun derken ssd diyorsan onuda değiştireyim
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #19 Can T dedi: Güç önemli değilde sorun derken ssd diyorsan onuda değiştireyim Genişletmek için tıkla... Hayır o değil. Bu ekran kartını kullanan çok kişi Wattman hatası ile uğraşıyor.
Can T dedi: Güç önemli değilde sorun derken ssd diyorsan onuda değiştireyim Genişletmek için tıkla... Hayır o değil. Bu ekran kartını kullanan çok kişi Wattman hatası ile uğraşıyor.
Can T Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 293 Yer Gözden uzak 29 Haziran 2021 #20 Hamza Ensar Sağlam dedi: Hayır o değil. Bu ekran kartını kullanan çok kişi WattMan hatası ile uğraşıyor. Genişletmek için tıkla... Her neyse zaten istetmiştim. Yapacak bir şey yok sanada teşekkürler.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Hayır o değil. Bu ekran kartını kullanan çok kişi WattMan hatası ile uğraşıyor. Genişletmek için tıkla... Her neyse zaten istetmiştim. Yapacak bir şey yok sanada teşekkürler.