Fatih Emin
Kilopat
Daha fazla
25 Mayısta elimde olmasını düşündüğüm bilgisayar için önerilerinizi bekliyorum. Bilgisayarı tamamen oyun amaçlı kullanacağım . Oyunlar daha çok ARMA III, GTA 5, PUBG, H1Z1, CS:GO, R6 Siege gibi sağlam işlemci ve ekran kartı isteyen oyunlar . 3 Alternatifim var sizce hangisi daha mantıklı?
Alternatif 1:
Alternatif 2:
Alternatif 3:
Lütfen bu konu hakkında tecrübe edinmiş (intel ve amd ikisinide kullanmış olursa daha iyi olur ) kişiler,
veya bu işin içinde uzun süre bulunmuş kişiler yazsın. Çünkü 5 sene ardından ilk defa bilgisayar toplamayı düşünüyorum ve vereceğim paranın boşa gitmesini istemiyorum . Ve lütfen AMD fanları ve İNTEL fanları o fanı oldukları işlemciyi savunmaya değil hangi işlemcinin daha uzun süre gideceği ve daha iyi performans vereceğini tartışalım.
Teşekkürler ,
İyi Forumlar .
Alternatif 1:
- MSI B350 PC MATE
- AMD Ryzen 5 1600
- GSKILL 16GB (2x8GB) Ripjaws V
- MSI GTX1070 GAMING X 8GB
- CORSAIR Force 240GB LE SSD
- SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda
- CORSAIR Carbide Serisi SPEC-ALPHA
- CORSAIR VS650 650W 80+ PSU
Alternatif 2:
- MSİ B350 TOMAHAWK
- AMD Ryzen 1600x
- GSKILL 16 GB (2x8 GB) Ripjaws V
- MSİ Radeon RX 580
- CORSAIR Force 120GB LE SSD
- SEAGATE 3.5 '' 1TB Barracuda
- AEROCOOL Aero 800
- AEROCOOL KCAS 600W 80 + PSU
Alternatif 3:
- MSİ Z170A TOMAHAWK
- İNTEL CORE i5 7600K
- CORSAİR 2x8 16GB Vengeance 3000 MHZ CL15
- MSİ Radeon RX 580
- CORSAIR Force 120GB LE SSD
- SEAGATE 3.5 '' 1TB Barracuda
- AEROCOOL Aero 800
- AEROCOOL KCAS 600W 80 + PSU
Lütfen bu konu hakkında tecrübe edinmiş (intel ve amd ikisinide kullanmış olursa daha iyi olur ) kişiler,
veya bu işin içinde uzun süre bulunmuş kişiler yazsın. Çünkü 5 sene ardından ilk defa bilgisayar toplamayı düşünüyorum ve vereceğim paranın boşa gitmesini istemiyorum . Ve lütfen AMD fanları ve İNTEL fanları o fanı oldukları işlemciyi savunmaya değil hangi işlemcinin daha uzun süre gideceği ve daha iyi performans vereceğini tartışalım.
Teşekkürler ,
İyi Forumlar .
Son düzenleyen: Moderatör: