R5 1600AF-GTX 1650 sistemim nasıl olmuş?

Alınmaz dememin sebebi o para kesinlikle etmez.
Ayrıca ghosting var o monitörde.
Evet kısa süre kullandım.
Ve yakın arkadaşıma aldık 1 ay kadar önce gayet iyi bir monitör F/P açısında bundan iyisi yok.

Sistemden başlarsak. Daha iyi bir RAM seçilebilir, SU630 kesinlikle tavsiye etmem. Kasanın malzeme kalitesi ve hava akışı beş para etmez, PSU olarak 80+ bronze sertifikalı iyi bir model alınmalı.
Monitör olarak CRG50 öneririm alabileceğiniz en f/p monitör.
Mouse olarak o mouse çok küçük bilginiz olsun, orta boyut isterseniz rog strix impact ii veya g102 öneririm. İkisini de kullandım.
Kulaklık ve klavyeyi de Gamepower önermem. Klavyeye para dökmek yerine Corsair HS30 kulaklık alın, 50 liralık klavye ile idare edin. İleride güzel bir Red switch alırsınız.

Alınmaz dememin sebebi o para kesinlikle etmez.
Ayrıca ghosting var o monitörde.
Evet kısa süre kullandım.
Ve yakın arkadaşıma aldık 1 ay kadar önce gayet iyi bir monitör F/P açısında bundan iyisi yok.

1 ms deniliyor fakat forumlarda ve inceleme videolarında 4ms olduğunu söyleniyor bunun hakkında bilginiz var mı?
Sistemden başlarsak. Daha iyi bir RAM seçilebilir, SU630 kesinlikle tavsiye etmem. Kasanın malzeme kalitesi ve hava akışı beş para etmez, PSU olarak 80+ bronze sertifikalı iyi bir model alınmalı.
Monitör olarak CRG50 öneririm alabileceğiniz en f/p monitör.
Mouse olarak o mouse çok küçük bilginiz olsun, orta boyut isterseniz rog strix impact ii veya g102 öneririm. İkisini de kullandım.
Kulaklık ve klavyeyi de Gamepower önermem. Klavyeye para dökmek yerine Corsair HS30 kulaklık alın, 50 liralık klavye ile idare edin. İleride güzel bir Red switch alırsınız
bir kez alacağım için 50 liralık klavye ile idare edemeyeceğim maalesef klavye öneriniz var mı ?
Bu daha iyi bir sistem.

Arada ki fark nedir açıklayabilir misiniz?

1 ms deniliyor fakat forumlarda ve inceleme videolarında 4ms olduğunu söyleniyor bunun hakkında bilginiz var mı?

bir kez alacağım için 50 liralık klavye ile idare edemeyeceğim maalesef klavye öneriniz var mı ?

Arada ki fark nedir açıklayabilir misiniz?
Aradaki fark şöyle ;
1-) Daha kaliteli ve yüksek kapasiteli bir SSD kullanıyor. (hemde m.2)
2-)Ryzen 3100 fps testlerinde daha önde. (Linkini bırakıyorum)
3-)Anakart daha iyi.
4-) PSU daha iyi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam o Mouse'un arada fiyatı daha çok düşüyor 200-250 civarına rahat alırsınız. Kulaklıkta HS35 daha iyi olur bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı