Selamlar arkadaşlar, bilgisayarımı neredeyse 7-8 aydır topluyorum. ilk başta RAM+PSU+anakart+işlemci almıştım, şimdi de ekran kartını aldım, ve açıkcası oynayacak oyun bulamıyorum
O kadar para verdik ama çok değdi sayılmaz. Toplamda 4000TL harcadım ve çok oyun oynayan birisi değilim. Oyunları pek sevmem. Benim oynadığım daha doğrusu düzgün oynadığım iki oyun vardı. O da EU4 ve WWE 2K20. Battlefield 1 bitirdim, GTA 5'de bitti, Witcher 3 oynadım sarmadı sildim, Rainbow Six Siege aldım Deluxe Edition, o kadar para verdik ama oyuna girdim hiçbir şeyden anlamadım. Oynamayı beceremedim sildim
Watch Dogs vardı onu da anlamadım sildim, GTA 5 vardı bir tek onu da oynamıyorum hiç ama yüklü, tek adam gibi oynadığım oyun Call of Duty serisi, 2002'den 2014'e kadar çıkan bütün oyunlarını oynadım bitirdim, sırayla devam ediyorum şimdi 2014'den sonra çıkan oyunlarını oynayıp bitireceğim, güzel bir oyun öneriniz varsa harbiden oynamaya değecek bir oyun, lütfen önerin bilgisayar sadece duruyor
. PUBG merak ediyorum alsam mı diye düşünüyorum, ama büyük ihtimale Rainbow Six Siege gibi olacak, direkt öleceğim sonra sarmayacak sileceğim
Sanırım Singleplayer oyunlardan devam etmeliyim. Çünkü harbiden bilgisayar oyunlarında çok kolsuzum ve bilgisayar oyunlarını hiç sevmem anlamam daha doğrusu, ben bilgisayarın daha çok donanım kısmını seviyorum, bilgisayar parçalarını o yüzden bilgisayar parçalarına ilgim çok var.
Ha bu arada sistem özelliklerimi de yazayım:
Ryzen 5 1600 AF.
8 GB 3600 MHz RAM.
B450 M h anakart.
GTX 1660 Super ekran kartı.
FSP Hydro k 500W 80+ PSU.
?
Ha bu arada sistem özelliklerimi de yazayım:
Ryzen 5 1600 AF.
8 GB 3600 MHz RAM.
B450 M h anakart.
GTX 1660 Super ekran kartı.