XFarcus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.771 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyolog 21 Ocak 2020 #11 Rambo Okan Güler dedi: Fiyat olarak en ucuzu 612TL'ye trendyolda galiba. Genişletmek için tıkla... Aman diyeyim trendyola bulaşmayın. İnsanı sadece rezil eder. Aracı firma sonuçta.
Rambo Okan Güler dedi: Fiyat olarak en ucuzu 612TL'ye trendyolda galiba. Genişletmek için tıkla... Aman diyeyim trendyola bulaşmayın. İnsanı sadece rezil eder. Aracı firma sonuçta.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2020 #12 XFarcus dedi: Aman diyeyim trendyola bulaşmayın. İnsanı sadece rezil eder. Aracı firma sonuçta. Genişletmek için tıkla... Satıcısı TechBuradaymış. Baktım şimdi.
XFarcus dedi: Aman diyeyim trendyola bulaşmayın. İnsanı sadece rezil eder. Aracı firma sonuçta. Genişletmek için tıkla... Satıcısı TechBuradaymış. Baktım şimdi.
oscorp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.480 Çözümler 3 21 Ocak 2020 #13 ASiTAL dedi: İdda ettiğini göndermek zorunda sonradan elimizde kalmadı bunu yolladık diyebilir teknobiyotik haberin olsun... Genişletmek için tıkla... Bunu bildiğim iyi oldu, teşekkür ederim. XFarcus dedi: Evet dediğiniz olay mevcut. Az önce forumda bir arkadaş ss atmıştı ve Ryzen 5 1600 işlemcisi 8C/16T gözüküyordu. Umarım sana da öyle denk gelir Genişletmek için tıkla... Güzel temennileriniz için teşekkür ederim hocam. FitzRoy dedi: çıkmaz bence öyle şansa filan.2si de 12nm bide incehesapta artık 12nm yolluyormuş.Geçen konu açmıştı birisi Genişletmek için tıkla... Bu işten anlayan herkes 12nm aradığı için yayılıyor bence. Mersinli33 dedi: Teknobiyotik günden güne fiyat yükseltiyor daha birkaç gün önce 620 liraydı 630 olmuş. Genişletmek için tıkla... Sinerji'de 613'lerden 630'a çıkardı. orlando dedi: İncehesap güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Ben oranın fiyatlarını iyi biliyordum ama hiç indirim göremedim. Rambo Okan Güler dedi: Fiyat olarak en ucuzu 612TL'ye trendyolda galiba. Genişletmek için tıkla... XFarcus dedi: Aman diyeyim trendyola bulaşmayın. İnsanı sadece rezil eder. Aracı firma sonuçta. Genişletmek için tıkla... Birkaç lira fazla verip alanı PC olan yerlerden almak daha mantıklı. Ayrıca 14nm diye biliyorum.
ASiTAL dedi: İdda ettiğini göndermek zorunda sonradan elimizde kalmadı bunu yolladık diyebilir teknobiyotik haberin olsun... Genişletmek için tıkla... Bunu bildiğim iyi oldu, teşekkür ederim. XFarcus dedi: Evet dediğiniz olay mevcut. Az önce forumda bir arkadaş ss atmıştı ve Ryzen 5 1600 işlemcisi 8C/16T gözüküyordu. Umarım sana da öyle denk gelir Genişletmek için tıkla... Güzel temennileriniz için teşekkür ederim hocam. FitzRoy dedi: çıkmaz bence öyle şansa filan.2si de 12nm bide incehesapta artık 12nm yolluyormuş.Geçen konu açmıştı birisi Genişletmek için tıkla... Bu işten anlayan herkes 12nm aradığı için yayılıyor bence. Mersinli33 dedi: Teknobiyotik günden güne fiyat yükseltiyor daha birkaç gün önce 620 liraydı 630 olmuş. Genişletmek için tıkla... Sinerji'de 613'lerden 630'a çıkardı. orlando dedi: İncehesap güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Ben oranın fiyatlarını iyi biliyordum ama hiç indirim göremedim. Rambo Okan Güler dedi: Fiyat olarak en ucuzu 612TL'ye trendyolda galiba. Genişletmek için tıkla... XFarcus dedi: Aman diyeyim trendyola bulaşmayın. İnsanı sadece rezil eder. Aracı firma sonuçta. Genişletmek için tıkla... Birkaç lira fazla verip alanı PC olan yerlerden almak daha mantıklı. Ayrıca 14nm diye biliyorum.