R5 1600X - B450 sistemde kasa mı yoksa monitör mü yükseltilmeli?

Berat Gultekin

Centipat
Daha fazla  
2008'den kalma LG marka 75 Hz bayağı kötü bir monitörüm var, o kadar kötü ki kare. Son zamanlarda para biriktirdim ve kasamın içini bayağı değiştirdim. Önceden Lenovo bir anakart Intel i3 6100 işlemciydi ekran kartı yoktu, şimdi RX 580 AMD R5 1600X ve B450 anakart var. Kasamda sadece egzoz fanı var başka fan yok. Kasa da 2008'den kalma şu an bir miktar param, var kasayı mı değiştireyim yoksa monitörü mü?

Elinizde kaç para var şu an?

Bileşen sıcaklıklarınız eğer normal düzeydeyse monitör alın. Eğer bileşenler (işlemci, ekran kartı, anakart) aşırı ısınıyorsa önceliği kasaya verebilirsiniz.

Hocam kasa için bir zorunluluk yok fakat işlemci bayağı eski bu sisteme göre. Benim önceliğim işlemci ve monitör olurdu.

Eğer sıcaklık değerleriniz yüksekse kasa değiştirin. Normalse Monitör ya da işlemci değiştirebilirsiniz.

Elinizde kaç para var şu an?
3500 4000

Bileşen sıcaklıklarınız eğer normal düzeydeyse monitör alın. Eğer bileşenler (işlemci, ekran kartı, anakart) aşırı ısınıyorsa önceliği kasaya verebilirsiniz.

Vallahi hocam yükle ekran kartı 80 85 oluyor işlemcim oyunlarda 60 dereceyi geçmiyor. RDR gibi oyunlarda.

Hocam kasa için bir zorunluluk yok fakat işlemci bayağı eski bu sisteme göre. Benim önceliğim işlemci ve monitör olurdu.

Hocam yeni aldım bir süre idare edip değiştirecektim zaten.

Bu monitörü iyzico ve parolapara kampanyasıyla 900 tl indirimle alıyorsun. Gelen 900 tl ile az daha biriktirip kasa alabilirsin aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…