Çözüldü R5 1600X GTX 1060 World Of Tanks Kısa Süreli Siyah Ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alinon

Hectopat
RAM
Crucial Bllstx Elite 8x2GB (BLE8G4D26AFEA & BL8G26C16U4B)
SSD veya HDD modeli
SAMSUNG EVO 250 GB & SEAGATE 1 TB HDD
Ekran kartı
ASUS Dual Serisi GeForce GTX 1060 OC Edition 3GB
Anakart
MSI B350M GAMING PRO AMD B350 Soket AM4 Micro ATX
İşlemci
AMD RYZEN 5 1600x
Merhaba,

Kullanımıma uygun olacağını düşündüğüm bir 4K televizyon aldım. Renk, ses, görüntü olarak gayet memnunum ancak WoT oynarken kısa süreli siyah ekran veriyor. Böyle göz kırpması şeklinde olup geçiyor. FPS'yi 50 de yapsam 120 de yapsam sürekli veriyor bu siyahlığı. Nvidia ayarlarını kaldırdım, komple herşeyi sıfırladım ancak problem devam ediyor. Bu konuda Windows'un sunduğu çözümleri uyguladım ancak hiçbir şekilde düzelme olmuyor. Kablo değişimi, RAM ayarları, O.C. default ayarlara aldım ancak bir düzelme olmadı.

Grundig 43" GEU 7830 B
AMD RYZEN 5 1600x
MSI B350M GAMING PRO AMD B350 Soket AM4 Micro ATX
Crucial Bllstx Elite 8x2GB (BLE8G4D26AFEA & BL8G26C16U4B)
SAMSUNG EVO 250 GB & SEAGATE 1 TB HDD
ASUS Dual Serisi GeForce GTX 1060 OC Edition 3GB

Çözüm önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Çözüm
nvdia ddu kaldırıp tekrar kurdun mu
Evet, komple kaldırıp kurdum. Hatta kalıntı temizleme aracıyla da peşine temizledim ancak durum aynı malesef.

Arkadaşlar merhaba,

Kasamdaki fazlalık olan kabloları çıkardım ve SSD Sata kablosunu, PCI-e kablosunu değiştirdim. Problem çözüldü. Büyük ihtimalle PSU'dan gelen PCI-e kablosu artık doğru voltajı verememeye başlamış yada yerine doğru takılmamıştı.

Çözüm tavsiyesi olarak kartınıza PSU'dan gelen PCI-e kablosunu çıkarıp tekrar yerine oturduğundan emin olun. Eğer netice alamazsanız varsa PSU'dan gelen başka bir PCI-e kablosunu (6 ya da 8 pin) takın ve deneyin. Geçmiş olsun.

wot kaynaklı problemlerde olabiliyor , wot komple kaldırıp bütün dosyaları temizliyip tekrar kurulumunu yaptınız mı ?

wot kaynaklı problemlerde olabiliyor , wot komple kaldırıp bütün dosyaları temizliyip tekrar kurulumunu yaptınız mı ?
Selamlar,

Evet doğrudur, o şekilde yaptım. Hatta Appdata konusunda problem olup olmadığını test etmek için farklı bir Windows hesabı yaratıp açtım oyunu ancak problem devam etti.

nvdia ddu kaldırıp tekrar kurdun mu
Evet, komple kaldırıp kurdum. Hatta kalıntı temizleme aracıyla da peşine temizledim ancak durum aynı malesef.

Arkadaşlar merhaba,

Kasamdaki fazlalık olan kabloları çıkardım ve SSD Sata kablosunu, PCI-e kablosunu değiştirdim. Problem çözüldü. Büyük ihtimalle PSU'dan gelen PCI-e kablosu artık doğru voltajı verememeye başlamış yada yerine doğru takılmamıştı.

Çözüm tavsiyesi olarak kartınıza PSU'dan gelen PCI-e kablosunu çıkarıp tekrar yerine oturduğundan emin olun. Eğer netice alamazsanız varsa PSU'dan gelen başka bir PCI-e kablosunu (6 ya da 8 pin) takın ve deneyin. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…