Merhaba arkadaşlar,
Ben uzun zamandır araştırma yapıyorum sistem toplama üzerinde aklıma parçalar oturdu. Ama bazı makale ve yorumlarda bir sözcük ile karşılaştım "işlemci ve ekran kartı darboğazı"
Hayır, olmaz.
AAA oyunlar oynamıyorsanız veya az oynuyor iseniz ekran kartından kısıp işlemciye yatırım yapmak kullandığınız programları ele alarak daha iyi olacağını söyleyebilirim.
Bence kötü olmuş.
1. Olarak işlemciyi 2600x yapın daha performanslı.
2. Olarak x470 bir anakart alırsanız iyi olur olmassa b350 şart.
3. Olarak rami 8 gb alacaksanız, anakart da 4 ram slotu bulunduran bir anakart alın 4x2 bir ram alın en az 3000 MHZ olsun.
Son olarakta bütçe belirtin daha iyi yardımcı olalım.
Bence kötü olmuş.
1. Olarak işlemciyi 2600x yapın daha performanslı.
2. Olarak x470 bir anakart alırsanız iyi olur olmassa b350 şart.
3. Olarak rami 8 gb alacaksanız, anakart da 4 ram slotu bulunduran bir anakart alın 4x2 bir ram alın en az 3000 MHZ olsun.
Son olarakta bütçe belirtin daha iyi yardımcı olalım.
Hayır, olmaz.
AAA oyunlar oynamıyorsanız veya az oynuyor iseniz ekran kartından kısıp işlemciye yatırım yapmak kullandığınız programları ele alarak daha iyi olacağını söyleyebilirim.
Şimdi aslında 1050Ti 4GB düşünmüştüm en başta ama sürekli yenilen teknoloji de youtube dan inceleme sistem tavsiyeleri izlerken 1060 dan aşağı düşülmemesi gerektiğini dile getirdikleri için ekran kartına yüklendim ☺ Bilgisayarda oynayacağım sürekli oyun ETS2, PUBG ve belki GTA4, benzeri