@XiperZ Dostum her mesajıma ''beğenmedim'' basıp trollük yapma. Daha iyi bir fikrin varsa söyle, yoksa sırf troll olsun diye saçma sapan ''beğenmedim'' basma.
@XiperZ Dostum her mesajıma "beğenmedim" basıp trollük yapma. Daha iyi bir fikrin varsa söyle, yoksa sırf troll olsun diye saçma sapan "beğenmedim" basma.
Trollük yapmıyorum. Adam fazladan ekleme yapmamış. Sen de öneri olarak sununca öneriyi beğenmediğimi belirttim. Bence de 1. sistem daha iyi bu arada. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.
Dostum önerimin neyini beğenmedin tam olarak? Kötü bir öneri mi yaptım? Üç sistem arasından 1. sistemin diğerlerine göre daha iyi olduğu belli. Sen de aynı fikirdeymişsin, ben de ekstra olarak 8 GB RAM takviyesi yaparsa iyi olacağını yazdım. Ki 8 GB RAM'in yetersiz olduğunu sen de umarım biliyorsundur. Burada ''beğenmedim'' basacak bir mesaj bulamıyorum ben. 8 GB RAM yerine 16 GB RAM önerdim diye beğenmedim basılır mı hocam? ''8 GB RAM tavsiyesi güzel olur'' yazdım, bunun neresi yanlış Allah aşkına. Adama almazsan sistem çöp mü dedim? Sadece alırsan daha iyi olur dedim.
Dostum önerimin neyini beğenmedin tam olarak? Kötü bir öneri mi yaptım? Üç sistem arasından 1. sistemin diğerlerine göre daha iyi olduğu belli. Sen de aynı fikirdeymişsin, ben de ekstra olarak 8 GB RAM takviyesi yaparsa iyi olacağını yazdım. Ki 8 GB RAM'in yetersiz olduğunu sen de umarım biliyorsundur. Burada "beğenmedim" basacak bir mesaj bulamıyorum ben. 8 GB RAM yerine 16 GB RAM önerdim diye beğenmedim basılır mı hocam? "8 GB RAM tavsiyesi güzel olur" yazdım, bunun neresi yanlış Allah aşkına. Adama almazsan sistem çöp mü dedim? Sadece alırsan daha iyi olur dedim.