R5 1600x ve GTX 1050 Ti Sistem Toplama

Farklı sitelerden alma imkanınız var mı ve monitör,klavye vs. dahil 3500 tl mi yoksa sadece kasa için mi 3500?

hocam kılavye mouse ve kulaklık rampage seti onlar var. monitörümde philips 75 hz tahiminim 24'' falan kare şeklinde de bazen kayma oluyor ilerde mönitör değişikliği yapıcam. şimdilik sadece kasa alıcam. amd işlemci dizmeyi düşünüyorum. hepsiburada.com dan kredi kartımla taksitle alıcam hocam hepsini ayrı ayrı uğraştırır

sinerji veya teknobiyotik gibi siteler hem güvenilir hem uğraştırmaz ve toplama bedeli olarak 10 tl alıyorlar ve gayet ucuz.Bu sitelerden toplamanı öneririm...

Aslında sisteme tek yapmanız gereken işlemciyi r3 1300x yapıp oradan artan parayla gtx 1060 3 gb almanız çok basit

1300x gelecek için ideal görmüyorum yeni çıkacak oyunlar için 1600x daha iyi hocam

Anakart,işlemci,ram,ekran kartı bu bileşenler olacak şekilde kendi seçtiğiniz diğer parçaları ekleyerek güzel bir sistem toplamış olursunuz, fakat sadece hepsiburada.com dan toplayarak bütçeyi biraz aşacak bu şekilde, zaten farklı alıcılardan alacağınız için her türlü ayrı ayrı ve montajlanmadan gelecek, bence düşünüp farklı sitelerden toplamayı düşünün derim

hocam ryzen 1600 işlemcinin içinde ki çıkan kendi soğutucusu pek fayda etmiyormuş gene ek olarak bir soğutucu almak gerekiyor buna dayanaraktan ryzen 1600 ile ryzen 1600x in arasında 20 tl fark var sonuç olarak ryzen 1600x daha iyi geldi yalnız 16 gb ram beni aşar. şöyle yapsak olurmu arkadaşın dediği gibi r3 1300x alsam ve ona 8 gb taksam olmazmı pubg vs açarmı ilgin için teşekkürler...

R5 1600 ün stok fanı yeterlidir. 1600x in farkı OC yapılabilmesidir, haliyle güzel bir soğutma sistemi gerektirir. 1050ti ekran kartı için r3 1300x işlemci yeterli tabi, fakat güncel bir sistem düşünüyorsunuz haliyle R5 1600 daha doğru bir tercih olur. Piyasayı araştırdığınız zaman sizin 8 gb 2666 mhz ram e verdiğiniz paraya 250 lira gibi bir bütçe ekleyip 16gb 3000 mhz ram almak mümkün. Ayrıca şimdi farkettim de, sisteminiz için psu seçtiniz mi? Verdiğiniz listede psu yok.

600 w 85+ var hocam kasanın içince
çok mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…