R5 1600X ve GTX 1060 Sistem Oyun Performansı

ArdaCrazy

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Başlıkta da dediğim gibi. Topladığım sistem Battlefield 1, GTA 5, CSGO, Rainbow Six Age, PUBG oyunlarını hangi ayarlarda daha rahat kaldırır?

Cevaplarsanız sevinirim

Oyundan oyuna değişir, Yüksek-Çok yüksek-Ultra ayarlarda rahat rahat oynatacaktır. 1600x fansız geliyor, işlemci fanı eklemeniz gerekir. İşlemci fanı eklerseniz de bütçe artar. Bu yüzden 1600 alabilirsiniz. PSU ve kasa daha iyi bir şey alınabilir. GTX 1060 6 GB alınabilir. Farklı sitelerden toplama bir sistem oluştursak?

İşlemciyi 1600 veya 1500x yap ekran kartını 6 GB yap. O zaman istediğin oyunu oynarsın.

1060 6 gb almicaksan hic alma 1050 ti gaming x 4 gb yeterli olur +70 fps üstü.

İşlemciyi Ryzen 1600 yaparsan bazı sitelerde 900 TL ye kadar düşüyor fiyatı daha iyi olur. Başlangıç olarak 16 GB 2666 lık RAM alacağına 8 GB 3200 mhz RAM alsan ilerde 8 GB daha eklersin. Bu şekilde 800-900 TL tasarruf edersin bu paranın 500 TL sini ekran kartına ekleyip bir üst seviye alsan kalan parayla 120 GB SSD ve daha iyi bir kasa ekleyebilirsin bence.

Belki 1600 alıp 1060 6gb alabilirim @atprk in dediği gibi. Yeni Bİr Sisteme gerek Yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pubg gibi açık dünya oyunlarında 16 gb ram gerekiyormuş. O yüzden 16 gb ram seçtim.
SSD'Ye ihtiyacım yok. Sistemin Açılıp Kapanması ve programların açılıp kapanması hızlı oluyor diye biliyorum. 3,5 saniye için birdaha ssd'ye para vermem. Ben Sabırlıyım Sıkıntı yok.

Son düzenleme:
Ben kısa vadede 8 GB yeter dedim ilerde 8 GB daha eklersin başlangıç için 8 GB ile oynayabilirsin o oyunu sonuçta oyun için önceliğin ekran kartı ram i yüksek alacan diye ekran kartından ödün verme.
SSD konusuna gelirsek o senin bileceğin birşey benim acelem yok zamanım değersiz beklerim dediğin için karışamayız. 1 TB HDD ortalama 200 TL o kadar para verip sistem kurdumu 200-300 TL ye 240 GB bir SSD eklenerek rahat edilebilir diyorum.

Pubg 4 gb kapasiteli oyun ama önerilen 8gb 8 gblik ramda fazlasiyla yeter 3200 mhz ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…