R5 1600X ve RX570 Sistem Nasıldır?

Yer
İzmir
Vatan da indirim yokken hiç bulaşmayın. R5 2600 ve rx 580 alınabilir o fiyata yeter ki indirim kovalayın.

Ben aldım sistemi şuan bu sistemden yazıyorum tam bir canavar. Pubg ultra grafiklerde genel olarak 80fps alıyorum. İndirimli fiyatı budur zaten normal toplayınca 4800tl ediyor orda topla kontrol et.

Anlatmak istediğim şu bu sistemi alırsam ana kart, RAM, kasa değiştirmeden işlemciyi R5 3.nesil ekran kartını da üst sınıf ile değiştirmem mümkün mü?

Mümkündür hocam. Yükseltme yapabilirsiniz.

Ben aldım sistemi şuan bu sistemden yazıyorum tam bir canavar. Pubg ultra grafiklerde genel olarak 80fps alıyorum. İndirimli fiyatı budur zaten normal toplayınca 4800tl ediyor orda topla kontrol et.
Bu sistemle PUBG de ultra da 80 FPS almaniz biraz zor.

Sistem gereksiz pahalı. Ayrıca kimse de RAM'in tek kanal olduğunu belirtmemiş. RAM'in çift kanal olması şart. Tam olarak bütçe belirtirseniz daha iyi bir sistem toplayabilirim.

Bu sistemle PUBG de ultra da 80 FPS almaniz biraz zor.
Youtube'den PUBG testlerine bakabilirsin.
Sistem gereksiz pahalı. Ayrıca kimse de RAM'in tek kanal olduğunu belirtmemiş. RAM'in çift kanal olması şart. Tam olarak bütçe belirtirseniz daha iyi bir sistem toplayabilirim.
O kadar övülen G2 sistem ile aynı özelliklere sahip ve ssd'si daha iyi olup işlemciside 2500x'den kat kat iyi bence 3900'e en iyi sistem. Bu arada tek kanal ve çift ram tam olarak nedir? Bende şuan 8gb 3000mhz var.İleride bir adet daha takmayı düşünüyorum takamaz mıyım?

Anakartınızın 2 slotuna 2x4 olarak 2 tane 4GB RAM koyarsanız çift kanal yapmış olursunuz. Tek kanaldan çok daha fazla performans verir. Aynı şekilde elinizde olan 8GB RAM'in yanına bir 8GB daha alıp 2x8 16GB çift kanal yapabilirsiniz. Bir de bilesin, alacağın sistemin anakartı 32GB RAM destekliyor. En fazla 2x16 olarak çift kanal yapabiliyorsun. Şuna da bir göz at:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler bir adet daha 8GB Ram takacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…