R5 200 series düşük performans

kadir14

Femtopat
Yer
Bolu
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Evet arkadaşlar sizlere daha önce hiç karşılaşmadığım bir sorundan bahsedeceğim. Ben AMD'nin eski seri ekran kartlarından Radeon R5 200 series modelini kullanıyorum. Doğal olarak performanstan çok da bir beklentim yok. Genelde eski oyunları oynadığım için bu ekran kartını yeterli buldum. PC formattan geldi ve ekran kartı sürücülerinin yüklü olmadığını gördüm. AMD'nin bu kartlara sürücü desteği vermediğini biliyorum zar zor bir tane sürücü buldum ve yükledim. Ama oyunlarda FPS 20'nin üstüne çıkmadı yardımcı olursanız sevinirim.

Oynadığım oyunlar:
Crysis 2.
Farming Simulator 2017.
Euro Truck Simulator 2.
Assassin's Creed IV Black Flag.
NFS Most Wanted 2.

Sistem özelliklerim:
Windows sürümü: Windows 10 Home Single Language.
Depolama birimi: SSD 120 GB - HDD 500 GB.
İşlemci: Intel Pentium G3220 3.00 GHz.
Yüklü bellek (RAM): 4 GB.
Sistem türü: 64 Bit.

Hocam ilk olarak şunu söyleyeyim Driver Booster gibi programları asla kullanmayın. Ben bizzat denemiştim. Kurdum bilgisayara 50 tane ciddiyim bu arada driver buldu. Peki bu kadar driver olması mümkün mü? Değil. Sırf size Premium paket aldırmak için yapıyorlar ve yanlış driverleri kuruyorlar. HD 8510'da eski bir kart ama o kadar da düşük oynatmaz diye düşünüyorum. İşlemciniz darboğaz yapıyor olabilir. MSI Afterburner uygulamasını indirip (YouTube'da kullanımı var) oyun içindeki işlemci kullanımı, hızı vs atabilir misiniz?

Grafik Ayarları en düşükte.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    63,2 KB · Görüntüleme: 67
Bende bu saatten sonra o karara vardım sanırım artık Nvidia ekran kartlarından birine geçmeliyim. yardımcı olduğunuz için sağolun.

Ekran kartı R5 230 galiba. Passmark'tan 242 alıyor baktım şimdi de pek yapılabilecek birşey yok gibi.
Baştan söylemiştim zamanında hep çok düşük kartlar kullandım da hocam üstünde performans beklememek gerekiyor maalesef. Tek yapacağınız şey değiştirmek gerçekten. Değerlerinizde bişey yok o kartın yapabileceği o zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…