R5 220 alınır mı?

Körfezli

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar eski bir sistemim olduğu için iyi bir ekran kartı bulmakta zor oluyor fakat AMD R5 220 2 GB https://www.akakce.com/ekran-karti/...p4cdil-64-bit-ddr3-2-gb-fiyati,648070066.html ekran kartı dikkatimi çekti ve almayı düşünüyorum. Sizce bu sistemde darboğaz yapar mı?

İşlemci: AMD Phenom(tm) II X2 565 Processor 3.40 GHz.

Anakart: M4A78LT-M le - ASUS.

RAM: 8 GB. DDR3 1600MHz.

SSD: 512 GB.

Şu anki Ekran kartı: 9500GT 1GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam APU sistem toplayabilirsiniz elinizdeki bilgisayarı 2-2.5k ya satabilirseniz 5-6k ya rahatça çok daha iyi bir sisteme sahip olabilirsiniz.

Hocam o konularda pek bir bilgi sahibi değilim DX 11 destekliyor mu diye bakmıştım sadece

Hocam 9500 GT DX 10 destekliyor ama R5 230 kartından çok daha fazla performans veriyor, size tavsiyem ileriye yönelik bir kart alın, 1 ay sonra pişman olmayın, youtubadan performans testlerine bakın.

Hocam o konularda pek bir bilgi sahibi değilim DX 11 destekliyor mu diye bakmıştım sadece

Yani ne kadar darboğaz olur acaba.

Hocam siz onu kafanıza takmayın, güzel bir kart alın kullanın, paranız olunca da işlemcinizi yükseltin, burada önceliğiniz kart olmalı.

Hocam APU sistem toplayabilirsiniz elinizdeki bilgisayarı 2-2.5k ya satabilirseniz 5-6k ya rahatça çok daha iyi bir sisteme sahip olabilirsiniz.

Hocam bende bunu diyecektim rahat ikinci el bakarak kasa toplayın sonra ekran kartını düşünün bence.

İkinci el 1700-1800 civarında AM4 anakart + 3200G alabilirsiniz 1.2K civarında + 800'e DDR4 RAM 2x8+ kasa ve PSU 2K civarında bulursanız gayet işinizi görecek bir sistem olur. Depolamayı da şu anki bilgisayarınızdakini takabilirsiniz.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...kran-karti-olmadan-oyun-oyna-1221003037/detay fiyatı uygun duruyor istanbuldaysanız toplatıp kullanabilirsiniz 5600G işinizi fazlasıyla görecektir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…