Wordiea Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 480 Çözümler 3 8 Ocak 2021 #1 Merhabalar, bana R5 220 Core Edition için Low profile yan demiri lazım. Slim bir kasaya takılacak. Ben bir türlü bulamadım. Sizden ricam o demirin linkini atmanız, şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2021
Merhabalar, bana R5 220 Core Edition için Low profile yan demiri lazım. Slim bir kasaya takılacak. Ben bir türlü bulamadım. Sizden ricam o demirin linkini atmanız, şimdiden teşekkür ederim.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.591 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ocak 2021 #2 Yan demirden kastınız pasif soğutması mı yoksa braketi mi? Braket;
Wordiea Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 480 Çözümler 3 8 Ocak 2021 #3 E. Critness dedi: Yan demirden kastınız pasif soğutması mı yoksa braketi mi? Braket. Critness dedi: Yan demirden kastınız pasif soğutması mı yoksa braketi mi? Braket; Eki Görüntüle 824448 Genişletmek için tıkla... Aynen bu kusura bakmayın biraz cahilim ama bahsettiğim şey bu. Genişletmek için tıkla...
E. Critness dedi: Yan demirden kastınız pasif soğutması mı yoksa braketi mi? Braket. Critness dedi: Yan demirden kastınız pasif soğutması mı yoksa braketi mi? Braket; Eki Görüntüle 824448 Genişletmek için tıkla... Aynen bu kusura bakmayın biraz cahilim ama bahsettiğim şey bu. Genişletmek için tıkla...
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.591 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ocak 2021 #4 Wordiea dedi: E. Genişletmek için tıkla... Hocam kartınıza baktım da low profile bracket sizin karta uymaz gibi.
Wordiea dedi: E. Genişletmek için tıkla... Hocam kartınıza baktım da low profile bracket sizin karta uymaz gibi.
Wordiea Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 480 Çözümler 3 8 Ocak 2021 #5 Critness dedi: Hocam kartınıza baktım da Low profile bracket sizin karta uymaz gibi. Genişletmek için tıkla... Yok hocam oluyor kutu içinden çıktı da R5 220 Core Edition kutu haberim olmadan atılmış anne terörü anladın sen ondan arıyorum.
Critness dedi: Hocam kartınıza baktım da Low profile bracket sizin karta uymaz gibi. Genişletmek için tıkla... Yok hocam oluyor kutu içinden çıktı da R5 220 Core Edition kutu haberim olmadan atılmış anne terörü anladın sen ondan arıyorum.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.591 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ocak 2021 #6 Hocam VGA'yı sökerseniz bu olur.
Wordiea Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 480 Çözümler 3 8 Ocak 2021 #7 Critness dedi: Hocam VGA'yı sökerseniz bu olur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim vallahi uğraştırdım ama helal edin hakkınızı.
Critness dedi: Hocam VGA'yı sökerseniz bu olur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim vallahi uğraştırdım ama helal edin hakkınızı.