R5 220 sistem Valorant açar mı?

Kasmadı bizzat Low da 90 FPS ulaştım 0-0

O oyunda kasmaz bu oyunda kasmaz kardeşim sende R9 390 falan varda şaka mı yapıyorsun? Kullanabileceğin en kötü kartı kullanıyorsun desek yanlış olmaz. 20 FPS'yi bile geçemez o kart.

O oyunda kasmaz bu oyunda kasmaz kardeşim sende R9 390 falan varda şaka mı yapıyorsun? Kullanabileceğin en kötü kartı kullanıyorsun desek yanlış olmaz. 20 FPS'yi bile geçemez o kart.

Hocam inanmayın 100 FPS'lerde ulaşdım Low da (PC bilgin %0 harelde)

İfadeler: Vio
Hocam çaktırmayın Valorant'ın dosyalarıyla oynamadım 0-0

E neyi çaktırmayalım oynamamışsın ki? En fazla alacağı FPS 20-30 arkadaşın. 100 deyip kandırmayın. Anlıyorum PC'ni güçlü göstermeye çalışıyorsun ama olmaz böyle.

E neyi çaktırmayalım oynamamışsın ki? En fazla alacağı FPS 20-30 arkadaşın. 100 deyip kandırmayın. Anlıyorum PC'ni güçlü göstermeye çalışıyorsun ama olmaz böyle.

Ha hocam öyle değil gürüntü diye bir yer var Valorant'ta dosya hatta videosuda var bulabilirsem atacamda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuna benzerde buldum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
@Vio

Ne anlamı var böyle oynamanın? Zevk 0 görüntü 0 ben yazdığım ayarda bile adamı uzaktan görmekte zorlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…