AMD R5 220 İntel Pentium G3260 bi bilgisiyarım var. Bu ekran kartı kötü vs vs bunları biliyorum fakat bana çözümü lazım. Ne yapmalıyım bilgisiyarı satma gibi bi düşüncem yok. Çünkü yeni hiç bi oyunu 800x600 almadan oynayamıyorum. CS:GO'da gereksiz FPS düşüşleri tavsiye lazım h81 h3 m7 anakartım var.
ilk olarak yorum attığın için teşekkür ederim fakat bazı sorularım var ekran kartı alırken nelere dikkat etmek lazım casper kurbanıyım hazır bilgisiyar birde bellek arayüzü diye bişey varmış 128 bit diye ona nasıl bakarım 230 volt da bi güç kaynağı var kasayı açamıyorum watt ı öğrenmek için kasayı açmak gerekiyormuş bi etiket var kasayı açarsanız garantisinden çıkacaktır yazıyor ne yapmalıyım ? ve casper olunca her ekran kartı takılmıyormuş diyorlar
Benim bilgisayarımda Casper. Bir zamanlar garantisi varken bendede aynı etiket vardı. Etikete zarar vermeden ucundan kaldırıp, kasanın kapağını açıyordum.
Ekran kartı için bütcen nedir?
PSU 12v kanalından kaç Watt veriyor?
Bu soruları cevaplarsan yardımcı olabilirim.
Benim bilgisayarımda Casper. Bir zamanlar garantisi varken bendede aynı etiket vardı. Etikete zarar vermeden ucundan kaldırıp, kasanın kapağını açıyordum.
Ekran kartı için bütcen nedir?
PSU 12v kanalından kaç Watt veriyor?
Bu soruları cevaplarsan yardımcı olabilirim.
bu psu işlerine benim kafam basmıyor o yüzden servisini aradım kasayı getirin oynadığınız oyunlara göre ekran kartı takarız diyorlar en iyisi uzmanına göstermek en sağlıklısı bu gibi
Bende tam 8 yıldır aynı Casper bilgisayarı kullanıyorum Ben mağdur sayılmam aslında aldığım zaman iyi sayılırdı sanırım (o zamanlar çok bilmiyordum). Msi G31-M3 ATI RADEON HD 4650 4 GB RAM Intel Core2 Quad Q8300 bulunmaktaydı. Bende üstteki arkadaşım gibi etiketi ucundan kaldırıp açıyordum garantide sıkıntı çıkmamıştı ancak Casper'ın garantisi ne kadar iyi orası tartışılır. Bence etiketi boşverin işlemcinize uygun bir ekran kartı, sonra gerekiyorsa güç kaynağı (%100 gerekeceğini düşünüyorum) koyarak halledebilirsiniz.
ya ekran kartı mutlaka değiştirilmeli oyun için üretilmemiş o yüzden performans vermiyor oyunda buda kastırıyor benim bilgisiyarı fakat servise götürsem fazla para istiyolar diyorlar götürmesem bi ekran kartı alıcam elimde patlıyıcak diye korkuyorum yani napcam bilmiyorum 2 büklüm arasında kaldım