R5 220 sisteme Windows 11 kurdum

Hayırlı olsun. Darısı Turbox'cuğuma!

Hocam nasıl anladığınız Turbox olduğuna.

Gemiş olsun bende şu an 2 gün sıkıntı yok şu an.

Hocam nasıl anladığınız Turbox olduğuna.

Gemiş olsun bende şu an 2 gün sıkıntı yok şu an.

Ben de yaklaşık 1 aydır kullanıyordum aniden oluştu bu sorun. İlk zamanlar sorun çıkarmadı. O yüzden yedekte Windows 10 format flashınız olsun.

Windows 11 çökmeleri, siyah ekranları ya da diğer sorunlar galiba donanımdan kaynaklı çünkü Insider programına geldiği ilk günden berri kullandım herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Windows 11 çökmeleri, siyah ekranları ya da diğer sorunlar galiba donanımdan kaynaklı çünkü Insider programına geldiği ilk günden berri kullandım herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

8.nesil bir işlemci kullanıyorum. 20GB RAM var. M.2 SSD var. Bunlara rağmen sorun çıkması hoş değil. Zaten yeniden başlattıktan sonra bir süre kasıyordu. Ben de insider üyesiydim bu arada.

8.nesil bir işlemci kullanıyorum. 20GB RAM var. M.2 SSD var. Bunlara rağmen sorun çıkması hoş değil. Zaten yeniden başlattıktan sonra bir süre kasıyordu. Ben de Insider üyesiydim bu arada.

Aynı Windows'u kullanıyoruz farklı donanımlarımız var ve birisinde sorun yok ama diğerinde var. Neden olabilir acaba?

Aynı Windows'u kullanıyoruz farklı donanımlarımız var ve birisinde sorun yok ama diğerinde var. Neden olabilir acaba?
Daha önce Windows 10 üzerinde yaptığımız farklı ayarlar ve uygulamalardan da kaynaklı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…