Mr.Joker2 Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #11 zod1ax dedi: Athlon 3000G ekran kartı değil apu işlemcidir. Elindeki sistemi satıp 2 bin TL civarına 3000G'li bir sistem alırsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim de ben r5 220 2 gb ekran kartıyla valorantı düşük ayarlarda kasmadan oynayabilir miyim.
zod1ax dedi: Athlon 3000G ekran kartı değil apu işlemcidir. Elindeki sistemi satıp 2 bin TL civarına 3000G'li bir sistem alırsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim de ben r5 220 2 gb ekran kartıyla valorantı düşük ayarlarda kasmadan oynayabilir miyim.
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 18 Temmuz 2021 #12 Mr.Joker2 dedi: Teşekkür ederim de ben r5 220 2 gb ekran kartıyla valorantı düşük ayarlarda kasmadan oynayabilir miyim. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum işlemcide çok düşük. Valorant sorunlu oyun 40FPS belki alırsın ama zevk vermez ve skilleri vs atınca karakterler kasar oyunun.
Mr.Joker2 dedi: Teşekkür ederim de ben r5 220 2 gb ekran kartıyla valorantı düşük ayarlarda kasmadan oynayabilir miyim. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum işlemcide çok düşük. Valorant sorunlu oyun 40FPS belki alırsın ama zevk vermez ve skilleri vs atınca karakterler kasar oyunun.
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.630 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #13 Yuh ya bu ölü kartı bu fiyata nasıl satarlar?
Mr.Joker2 Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #14 Ersin Zr dedi: Yuh ya bu ölü kartı bu fiyata nasıl satarlar? Genişletmek için tıkla... Evet ekran kartları baya pahalı maalesef . zod1ax dedi: Sanmıyorum işlemcide çok düşük. Valorant sorunlu oyun 40FPS belki alırsın ama zevk vermez ve skilleri vs atınca karakterler kasar oyunun. Genişletmek için tıkla... Elimde bide Nvidia GT 610 2 gb var ikisinden birini getirtcem bunun performansı nasıl olur yani eskiden bu bilgisayarda ekran kartım olmadan sorunsuz oynuyordum dx 11 hatası verdi ekran kartından dolayı o yüzden alcam.
Ersin Zr dedi: Yuh ya bu ölü kartı bu fiyata nasıl satarlar? Genişletmek için tıkla... Evet ekran kartları baya pahalı maalesef . zod1ax dedi: Sanmıyorum işlemcide çok düşük. Valorant sorunlu oyun 40FPS belki alırsın ama zevk vermez ve skilleri vs atınca karakterler kasar oyunun. Genişletmek için tıkla... Elimde bide Nvidia GT 610 2 gb var ikisinden birini getirtcem bunun performansı nasıl olur yani eskiden bu bilgisayarda ekran kartım olmadan sorunsuz oynuyordum dx 11 hatası verdi ekran kartından dolayı o yüzden alcam.