Avengerr Centipat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 527 Çözümler 1 Yer Samsun 6 Kasım 2021 #1 Daha iyi FPS alması için AMD OverDrive ayarını kaç yapayım? Ekran kartım AMD Radeon R5 220. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2021
KS KS Avengerr Centipat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 527 Çözümler 1 Yer Samsun 6 Kasım 2021 #11 Mert Atakann dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam galiba güncellenmiş videodaki arayüz farklı. Artı 0 Eksi
Mert Atakann dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam galiba güncellenmiş videodaki arayüz farklı.
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #12 Avengerr dedi: Hocam galiba güncellenmiş videodaki arayüz farklı. Eki Görüntüle 1207647 Genişletmek için tıkla... Hocam orta ayarlar var yuvarlak. Artı 0 Eksi
Avengerr dedi: Hocam galiba güncellenmiş videodaki arayüz farklı. Eki Görüntüle 1207647 Genişletmek için tıkla... Hocam orta ayarlar var yuvarlak.
KS KS Avengerr Centipat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 527 Çözümler 1 Yer Samsun 6 Kasım 2021 #13 Mert Atakann dedi: Hocam orta ayarlar var yuvarlak. Genişletmek için tıkla... Hocam gördüm az kaldı. Mert Atakann dedi: Hocam orta ayarlar var yuvarlak. Genişletmek için tıkla... Şu an yükledim ayarları yaptım tek oyuna girmem kaldı. Mert Atakann dedi: Hocam orta ayarlar var yuvarlak. Genişletmek için tıkla... Hocam tam ekran SS nasıl atacağım Mert Atakann dedi: Hocam orta ayarlar var yuvarlak. Genişletmek için tıkla... GPU kullanım 96. Sıcaklık 41. FPS 50 40 değişiyor. Oydadığım oyun Valorant @Mert Atakann Avengerr dedi: Hocam gördüm az kaldı. Şu an yükledim ayarları yaptım tek oyuna girmem kaldı. Hocam tam ekran SS nasıl atacağım GPU kullanım 96. Sıcaklık 41. FPS 50 40 değişiyor. Oydadığım oyun Valorant @Mert Atakann Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 6 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
Mert Atakann dedi: Hocam orta ayarlar var yuvarlak. Genişletmek için tıkla... Hocam gördüm az kaldı. Mert Atakann dedi: Hocam orta ayarlar var yuvarlak. Genişletmek için tıkla... Şu an yükledim ayarları yaptım tek oyuna girmem kaldı. Mert Atakann dedi: Hocam orta ayarlar var yuvarlak. Genişletmek için tıkla... Hocam tam ekran SS nasıl atacağım Mert Atakann dedi: Hocam orta ayarlar var yuvarlak. Genişletmek için tıkla... GPU kullanım 96. Sıcaklık 41. FPS 50 40 değişiyor. Oydadığım oyun Valorant @Mert Atakann Avengerr dedi: Hocam gördüm az kaldı. Şu an yükledim ayarları yaptım tek oyuna girmem kaldı. Hocam tam ekran SS nasıl atacağım GPU kullanım 96. Sıcaklık 41. FPS 50 40 değişiyor. Oydadığım oyun Valorant @Mert Atakann Genişletmek için tıkla...