R5 230 vs 9800 GT

İdris Usta

Hectopat
Yer
Vergiye
Arkadaşlar ben Minecraft, Lol, Zula gibi hafif oyunları oynamayı seven yani düşük sistemlerde oynanabilecek online oyunları oynamayı seven bir gencim. Fakat HD graphics onboard ekran kartına (aşağıya sistemimi yazıcam) buda bana sadece yazdığım üç oyuna benzer oyunları oynamaya olanak sağlıyor onlardada orta-yüksek ayarlara bile alamıyorum örneğin minecraftta önümü zar zor görüyorum. Aynı zamanda bunların yanından CSGO'da oynamak istiyorum ama low ayarlarda bile kaldırmıyor bende şuan oynadığım oyunları biraz daha yüksek detayda oynayabilmek ve CSGO ile rocket league oynayabilmek için bütçem olmadığı için ikinci el ekran kartlarına göz attım. Bulabildiğim sıfırına göre en ucuz olan ve istediğim perfonmansı verebilen iki kart bu. Sizce hangisini al malıyım ?

9800 GT'yi bulduğum fiyat 50 TL (kutusuz garantisiz)
R5 230'u bulduğum fiyat 60 TL (Kutulu yeni ve 2 sene daha garantisi var)

CPU:i3 540
Ram:6 GB 1333 MHZ
Ana Kart:Msi h55M
Onboard GPU:İntel HD Graphics

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki karşılaştırmada göreceğin gibi nVIDIA GT 9800 kat kat daha iyi:
Radeon R5 230 vs GeForce GT 9800
Yalnız 125 Watt TDP'si var, muhtemelen 1 adet 6 pin PCI-E güç kablosu gerekecek. Güç kaynağının özelliklerini yazmamışsın, ekran kartını satın almadan önce güç kaynağını da kontrol etmeyi unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…