B BurakG0655 Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 89 Çözümler 2 6 Kasım 2020 #11 Mustafa Berkay dedi: Bu karta overclock yapmak hiçbir fayda sağlamaz. Boşuna kendi zamanından ve kartın ömründen yemeni önermiyorum. İlla denemek istiyorsan AMD'nin kendi yazılımından deneyerek yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Neden iş görmez overclock? Hamza Ensar Sağlam dedi: En kötü seçimi yaptığınızı söyleyeyim. Eski kartınız neydi? Genişletmek için tıkla... Eski kartım AMD Radeon HD 7980'di galiba yanlış hatırlamıyorsam. O da 5 yıl sonra yandı. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2020
Mustafa Berkay dedi: Bu karta overclock yapmak hiçbir fayda sağlamaz. Boşuna kendi zamanından ve kartın ömründen yemeni önermiyorum. İlla denemek istiyorsan AMD'nin kendi yazılımından deneyerek yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Neden iş görmez overclock? Hamza Ensar Sağlam dedi: En kötü seçimi yaptığınızı söyleyeyim. Eski kartınız neydi? Genişletmek için tıkla... Eski kartım AMD Radeon HD 7980'di galiba yanlış hatırlamıyorsam. O da 5 yıl sonra yandı.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #12 BurakG0655 dedi: Neden iş görmez overclock? Genişletmek için tıkla... Kartın işlemcisi adam olmaz çok kötü bir işlemcide ondan. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2020
BurakG0655 dedi: Neden iş görmez overclock? Genişletmek için tıkla... Kartın işlemcisi adam olmaz çok kötü bir işlemcide ondan.