M Mugetsuu Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 84 11 Ocak 2021 #1 Selamlar herkese. RX Vega 11 APU ile 75 FPS akıcı Hades oynanır mı? Ultra ayarlarda indirecektim de çekindim kaldırma konusunda. Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2021
Selamlar herkese. RX Vega 11 APU ile 75 FPS akıcı Hades oynanır mı? Ultra ayarlarda indirecektim de çekindim kaldırma konusunda. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.841 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 11 Ocak 2021 #2 Sahip olduğunuz RAM'ler çift kanal ise yüksek-ultra ayarlarda +60 FPS oynatır. Bir dahakine konu açarken tüm sisteminizi yazın lütfen.
Sahip olduğunuz RAM'ler çift kanal ise yüksek-ultra ayarlarda +60 FPS oynatır. Bir dahakine konu açarken tüm sisteminizi yazın lütfen.
M Mugetsuu Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 84 13 Ocak 2021 #3 Staj Yapan Donanımcı dedi: Sahip olduğunuz RAM'ler çift kanal ise yüksek-ultra ayarlarda +60 FPS oynatır. Bir dahakine konu açarken tüm sisteminizi yazın lütfen. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim 8+8 Dual Channel 2400MHz RAM'lere sahibim sanırım oynayabilirim.
Staj Yapan Donanımcı dedi: Sahip olduğunuz RAM'ler çift kanal ise yüksek-ultra ayarlarda +60 FPS oynatır. Bir dahakine konu açarken tüm sisteminizi yazın lütfen. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim 8+8 Dual Channel 2400MHz RAM'lere sahibim sanırım oynayabilirim.