Neden sınırları zorlamamak gerek ki.
GTA 5 Valorant Zula PUBG Lite Left 4 Dead2 Fortnite. Just chat falan. GTA 5'de tüm ayarlar High'da 70 80 FPS arası veriyor.
Just chatting yayınlarını rahat açar lakin bu da internetinize bağlı oyunlarda çok bir performans alacağınızı düşünmüyorum hız aşırtma ile belki 480-568P arası yayın yapabilirsiniz.
1280x1024 monitör mü benim monitör çözünürlüğü ile aynı. Düşük çözünürlük olduğu için çoğu oyunu +20 FPS fazla alıyorsundur bu güzel. 720p yayın yapmayı denemen gerekiyor bi problem çıkmazsa güzel olur.
Just chatting yayınlarını rahat açar lakin bu da internetinize bağlı oyunlarda çok bir performans alacağınızı düşünmüyorum hız aşırtma ile belki 480-568P arası yayın yapabilirsiniz.
1280X1024 monitör mü benim monitör çözünürlüğü ile aynı. Düşük çözünürlük olduğu için çoğu oyunu +20 FPS fazla alıyorsundur bu güzel. 720P yayın yapmayı denemen gerekiyor bir problem çıkmazsa güzel olur.
Bu işleri büyütüp para kazanmak istiyorsan 1-2 sene yetmeyecek bayağı bi uğraşmanız gerekiyor bunu unutmayın. Herkes para için yapıyor şu an zaten yalan yok. Ama iyi bir yayın için ekran kartı alman ve işlemciyi değiştirmeniz gerek. Şimdilik basit oyunlarda yayın yapabilirsin. CS:GO, Valorant, LOL vesaire.