R5 2400G sistemle yayın açılır mı?

Eğlence için yapmanız önemli bu yayın mecrasına para kazanacağım diye girerseniz kaybolur gidersiniz.
Kolay gelsin.

Sistemi ileride yükseltmek için B450 anakart aldım ileride R7 2700X düşünüyorum ekran kartı olarak daha bir şey düşünmedim.
Eğlence için yapmanız önemli bu yayın mecrasına para kazanacağım diye girerseniz kaybolur gidersiniz.
Kolay gelsin.

Benim için önemli olan para değil yeni kişilerle tanışmak önemli olan eğlence.

Her ne kadar önemli olan eğlence olsada, büyük kitlelere ulaştığında para kazanmaya başlıyorsun. Bundan haz alıyorsun ve yayın yapma motivasyonun artıyor. Yanlış mıyım?

Her ne kadar önemli olan eğlence olsa da, büyük kilitlelere ulaştığında para kazanmaya başlıyorsun. Bundan haz alıyorsun ve yayın yapma motivasyonun artıyor. Yanlış mıyım?

Haklısınız tabii ki asıl yayın açma nedenim kafamı dağıtmak ve bunu yaparken de yeni arkadaşlar edinmek. Ben bu işi daha önceden yapıyordum ama bu seneki üni sınavına gireceğim için bıraktım normalde yapıyordum ki güzelde gidiyordu o zamanlar elimde güzel PC yoktu i5 2400 8 GB RAM AMD HD 5450 1GB vardı şu anki sistemi daha iyi ve daha performanslı bayağı kişilerle tanıştım.

Anlıyorum. Twitch ortamında yeni arkadaşlarda edinebiliyorsun. Yalnız HD 5450'nin HD 5550'si var bende eski PC kullanıyorum bende halen. Umarım 720p yayın açabilirsin.

Anlıyorum. Twitch ortamında yeni arkadaşlarda edinebiliyorsun. Yalnız HD 5450'nin HD 5550'si var bende eski PC kullanıyorum bende halen. Umarım 720P yayın açabilirsin.

5450 ile 480P falan acabiliyordum çünkü net çok kötüydü ve çok drop yiyordu yayın. PUBG Mobile oynuyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…