Yusufcskn Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 11 5 Ağustos 2021 #11 Gutierrez dedi: Onun yerine 2. sisteme HDD alabilirsin Genişletmek için tıkla... evet daha mantıklı geldi şu an 2.sistem
Gutierrez dedi: Onun yerine 2. sisteme HDD alabilirsin Genişletmek için tıkla... evet daha mantıklı geldi şu an 2.sistem
Gutierrez Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 1.904 Çözümler 9 5 Ağustos 2021 #12 VİPER34 dedi: Evet olur. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl mantıklı ya fiyatlar biraz zor düşer düşse bile onu beklemektense gider alır 2.sistemi beklemeden her oyunu oynar zaten oynadığı oyunlarda çok yüksek değil.2.sistemide yükseltebilir RX 570 alır ileride 1050 Ti'den memnun kalmazsa.
VİPER34 dedi: Evet olur. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl mantıklı ya fiyatlar biraz zor düşer düşse bile onu beklemektense gider alır 2.sistemi beklemeden her oyunu oynar zaten oynadığı oyunlarda çok yüksek değil.2.sistemide yükseltebilir RX 570 alır ileride 1050 Ti'den memnun kalmazsa.
Morcivert.exe Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 5 Ağustos 2021 #13 Yusufcskn dedi: 1.sistemi alsam ekran kartları ucuzlayınca ekran kartı alıp APU'yu bozarsam nasıl olur bence daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Ben ucuzlayacağını sanmıyorum ama o da olabilir.
Yusufcskn dedi: 1.sistemi alsam ekran kartları ucuzlayınca ekran kartı alıp APU'yu bozarsam nasıl olur bence daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Ben ucuzlayacağını sanmıyorum ama o da olabilir.