R5 2500U bilgisayar GTA V'te kaç FPS verir?

İşletim sistemi
Windows 10
720P en düşük ayarlarda ortalama 30 FPS alabilirsiniz. Bu videodan performansını görebilirsiniz.

7 gb ram var normalde 8 gb
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki sistem sizinkiyle aynı, 8 - 12 - 16GB RAM arasındaki farkı gözlemlemiş. 8GB olan tarafı takip ederseniz alacağınız FPS hakkında aşağı yukarı bilgi sahibi olursunuz.

Açar, açmaz diyenler yanlış bilgi veriyor. Dahili grafik birimi 720P-900p 30-50FPS verebilecek düzeyde düşük ayarlarda. Ama Online de işler değişebilir.

Mevzu açıp açmamasında değil GTA 5 bir şehirde geçiyor ve NPC araba gibi hareketli cisimlerin çok olduğu bir oyun söylediği ekran kartının bunları kaldıracından şüpheliyim, FPS droptan zevk alabileceğini de düşünmemekteyim.

Benim eski PC de aşağı yukarı aynı bu sisteme yakındı ve drop yemiyordum sadece düşük FPS. Arkadaşlarımla saatlerce Online oynardım hatta beni rahatsiz etmedi.

Benim eski PC de aşağı yukarı aynı bu sisteme yakındı ve drop yemiyordum sadece düşük FPS. Arkadaşlarımla saatlerce Online oynardım hatta beni rahatsiz etmedi.
kendi eski sistemimden yola çıkarak söylemlerde bulundum açması benide mutlu eder

R7 240 ile 1080p 30 40FPS alıyordum. GTA V yeni bir oyun değil. Ha dediğim gibi online kısmı bilmiyorum oynamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…