R5 2500X mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

KaanTerzi1001

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba son birkaç aydır nadiren yani 1 haftada veya 2 haftada bir olan mavi ekran hatası son 2 günde 4 kere oldu. Ve 2 kere de dondu bilgisayar. Bilgisayarım gayet iyi. 1660 Super, Ryzen 5 3500X işlemcim, 16 GB RAM'im var. Ve oyunlardayken olmuyor. Zaten bilgisayar boş boş dururken veya Google Chrome'dayken oluyor arada bilgisayarı aldıktan birkaç ay sonra driverları yükleyen bir uygulama yüklemiştim. Ondan kaynaklı olabilir mi? Bilmiyorum, eğer çözümü yoksa format atmayı düşünüyorum. Minidump dosyalarını buraya koyuyorum. Ve eklemek istedim, ekran kartı sürcüsünü kaldırıp yeniden yükledim. Gene düzelmedi.

Minidump = mindup.rar

Bize bildirim gelsin diye bu mesajı yazdım. Çünkü mesaj üstüne mesaj yazılınca bize bildirim gelmiyor.

BIOS güncellemesini yükledim ve RAR dosyasının içinde Screenshot bu iki dosya var. Hangisini flasha atmam gerekiyor. Baktığımda BIOS güncellemede tek dosya oluyordu yanlış bir şey yapmak istemedim.

Benim yarın canlı derslerim saat 14:00'da bitiyor. Sonra boş gibi oluyorum ama belli olmaz.

Her zaman aktif olamıyorum onu belirteyim. Demek istediğim saatler belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…