R5 2500X RX 570 vs. R5 2600 GTX 1060 6 GB

Twinz

Kilopat
Selam arkadaşlar. İki, üç gün içerisinde yeni bir sistem almayı düşünüyorum. İki seçenek arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim?

Herkesin bildiği DA/G2 mi?

Ya da bu mu?

DA/G2'de İşlemciyi Ryzen 5 2600'e yükselttiğim zaman altı ay taksitli fiyatı 4408 TL oluyor.

Teknobiyotik'te ise 6 ay taksit ile 4152 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknobiyotik sistemini önermem. Kötü anakart, kötü güç kaynağı.

A320M'e Ryzen 2600 takmak nedir. O GALAX modelinin de soğutması çok kötü. Markayla bir alıp veremediğim yok ama genel olarak ucuz olmasının sebebi kalitesiz soğutma bloğu ve ısı borularına sahip olmaları.

Diğer sistemde Ryzen 1600'ü seçebilirsiniz. Elden çıkarmaya çalışıyorlar herhalde. 2600 ve 1600 arasında 600 lira edecek bir fark yok. Çok uygun fiyata geliyor 1600'lü hâliyle.

Tabii ilk nesil işlemci önerilir mi diye eleştirenler olacaktır. Ama bu denli fiyat farkıyla da alınmayacak değil. Normalde olsa 2600 öneririm çünkü 1600 ve 2600 arasında oynasa oynasa 100 150 lira oynuyor. Ama burada 600 lira oynamış.

Size pek katılmıyorum, anakart ve güç kaynağı kötü değil ; anakart giriş seviyesi pek ileriye dönük değil ve b450 chipset anakartın barındırdığı teknolojilere sahip değil. Başlıca farkları bu fakat kötü diyemeyiz, güç kaynağı ise fiyat performans denilecek bir güç kaynağı elbette daha kaliteli ürünler mevcut lakin o fiyat bandında daha iyi bir güç kaynağı bir elin parmağını geçmez.

Highpower marka kötü değil diye biliyorum güç kaynağında.Sizin öneriniz nedir ? Sistem toplayacam bende ama güç kaynagına karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…