R5 2500X yükseltilmeli mi?

BIOS güncellersen çalışır.

Anakartın R5 5600 desteğini 5862 bios sürümü ile kazanmış ama güncel beta olmayan sürüm "6223" Anakartına bu sürümü kurarsın r5 2500x sistemde takılıyken.

Birde bu modelin içinden işlemci macunu çıkıyor. Bu soğutucuyu almaya karar verirsen, harici olarak işlemci macunu satın almana gerek kalmıyor.

Teşekkürler hocam fark etmemiştim arkadaşın attığı soğutucuya göre daha kaliteliyse bunu alayım bir de macun kaliteside önemli tabii iyi midir sizce? Bir de R5 2500X i 1000TL'ye ilana koymayı düşünüyorum mantıklı mı sizce stok soğutmasıyla beraber işlemci 4 yıllık sadece oyun için kullanıldı.

Ben zaten arkadaşın attığı ürünü alıntıladım. Macun kalitesini bilmiyorum ben karşılaştırmadım. Youtube'da bu markanın macunlarından oluşan test videoları mevcuttur illaki. Youtube'da videolara göz atabilirsiniz. Bu işlemci için 1000₺ ideal bir fiyat bence de, 1600af ve 2600'de 1000₺ civarına satılıyordu. En kötü 800₺'ye satarsınız.

Tamamdır hocam tekrardan teşekkürler.

Hocam bence ilk önce ekran kartı yükseltin. İşlemci olarak Ryzen 5 5600 ama.

Hocam bence ilk önce ekran kartı yükseltin. İşlemci olarak Ryzen 5 5600 ama.

Neden hocam ekran kartı fiyatlarından dolayı pek yükseltmeyi düşünmedim öncelikli amacım FPS oyunlarında FPS artışı olduğu için işlemci düşündüm 4500 civarı bütçem var ekran kartı öneriniz varsa açığım.

Hocam işlemciyi ilk önce değiştirin daha sonra ekran kartı alırsınız. Bütçeniz ekran kartı için kısıtlıysa maksimum bunu önerebilirim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…