C Cem Cesur Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 420 Çözümler 1 6 Temmuz 2020 #11 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: 70-75 derece güzel sıcaklıklar, bir sıkıntı göremiyorum. Eklediğiniz belleğin farkını hissedebildiniz mi bari? Genişletmek için tıkla... Hocam normalde çok fps drop yiyordum o droplar ortadan kalktı sistem rahatladı.
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: 70-75 derece güzel sıcaklıklar, bir sıkıntı göremiyorum. Eklediğiniz belleğin farkını hissedebildiniz mi bari? Genişletmek için tıkla... Hocam normalde çok fps drop yiyordum o droplar ortadan kalktı sistem rahatladı.
E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2020 #12 Cem Cesur dedi: Hocam normalde çok FPS düşmesi yiyordum o droplar ortadan kalktı sistem rahatladı. Genişletmek için tıkla... Evet. RAM oyunda ki takılmaları giderir.
Cem Cesur dedi: Hocam normalde çok FPS düşmesi yiyordum o droplar ortadan kalktı sistem rahatladı. Genişletmek için tıkla... Evet. RAM oyunda ki takılmaları giderir.
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 6 Temmuz 2020 #13 Ryzen ısınan seri mi? Tak bakalım içine Dark X94 en fazla 65C 60C görürsün yanına da ArCTIC-MX4.