R5 2600 85 dereceye çıkıyor

bukalp611kere

Decapat
Daha fazla  
MSI A320M Pro-E, R5 2600, RX 5500 XT 4 GB.
Stok fanı çıkarttım, Zalman ZM-STC8'i sürdüm, Snowman M200'ü takmaya çalıştım ama beceremedim, zorladım, biraz büküldü, o sırada 30 dk. falan sürülü bekledi termal macun, en sonunda çok da sağlam olmasa da takabildim ve kapattım kasayı.
Sadece tarayıcı açık değerleri ve Forza Horizon 4 benchmark modu yapılmış değerler ekte.
Bu değerlerin normal olmadığını ben de biliyorum. Bir yanlışlık oldu herhalde işlemleri yaparken.
Fanı geri sökmeye çalışsam bir daha takması çok zahmetli. Var mıdır bir öneriniz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-07-02 224308.png
    4,2 KB · Görüntüleme: 54
  • resim_2021-07-02_230320.png
    4,1 KB · Görüntüleme: 55
O kadar da zor değil be fanı takmak, bir kenarını kancaya takıyorsunuz diğer tarafı da genişse elle bastırın değilse de tornavida ile bastırın, yaşınız küçükse zorlanmış olabilmeniz doğal ama.

Soğutucuda hasar vs var mı? Düzgün şekilde takmayı deneyin.
Başta biraz bükülmüştü ama taktığımda düzelmiş gibiydi
İlk kenarı geçirdim ikincisi çok yukarda kaldı onu bastırırken yamulmuştu biraz fan sonra ikinci defa denediğimde düzeldi.
3 4 kere çıkarıp taktım en sonunda forza oynarken 55 derece almaya başladım fazla düşük değil mi bi sorun var mıdır?

Son düzenleme:
Fazla düşük değil, soğutucunun amacı o zaten
Sevindim takabildiginize, iyi oyunlar ve forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…