sahildebekleyeninsan Zeptopat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #1 Merhaba ASUS Prime B450 mk DDR4 bir anakartım, AMD Ryzen R7 240 ekran kartım, AMD 5 2600 six Core Processor işlemcim, 8 GB RAM'im var. ekran kartımı yükseltmek istiyorum. En fazla nereye kadar takabilirim darboğaz yapmayacak olanlardan?
Merhaba ASUS Prime B450 mk DDR4 bir anakartım, AMD Ryzen R7 240 ekran kartım, AMD 5 2600 six Core Processor işlemcim, 8 GB RAM'im var. ekran kartımı yükseltmek istiyorum. En fazla nereye kadar takabilirim darboğaz yapmayacak olanlardan?
yucekrallucifer Centipat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 258 Çözümler 1 Yer Biga 26 Haziran 2024 #2 RTX 2060 veya RX6600 olabilir.
sahildebekleyeninsan Zeptopat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #3 yucekrallucifer dedi: RTX 2060 veya RX6600 olabilir. Genişletmek için tıkla... Hangisini tercih ederdiniz efendim acaba.
yucekrallucifer dedi: RTX 2060 veya RX6600 olabilir. Genişletmek için tıkla... Hangisini tercih ederdiniz efendim acaba.
yucekrallucifer Centipat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 258 Çözümler 1 Yer Biga 26 Haziran 2024 #4 sahildebekleyeninsan dedi: Hangisini tercih ederdiniz efendim acaba. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aralarında pek fark yok hocam ben olsam 2060 alırdım.
sahildebekleyeninsan dedi: Hangisini tercih ederdiniz efendim acaba. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aralarında pek fark yok hocam ben olsam 2060 alırdım.
sahildebekleyeninsan Zeptopat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #5 yucekrallucifer dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aralarında pek fark yok hocam ben olsam 2060 alırdım. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum teşekkür ederim tavsiyeniz için
yucekrallucifer dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aralarında pek fark yok hocam ben olsam 2060 alırdım. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum teşekkür ederim tavsiyeniz için
yucekrallucifer Centipat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 258 Çözümler 1 Yer Biga 26 Haziran 2024 #6 sahildebekleyeninsan dedi: Anlıyorum teşekkür ederim tavsiyeniz için Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
sahildebekleyeninsan dedi: Anlıyorum teşekkür ederim tavsiyeniz için Genişletmek için tıkla... Rica ederim.