tanerizm
Hectopat
Almayı düşünmüyorum  ama arkadaşım değerlendirmek istedi ve ben de merak ettim. Bu bilgisayar alınır mı ?

Hepsinin faturalı ve garantili olduğunu yazmış satıcıParçaların garantisi var mı ?
Bence bir bak derim ben. Ama dikkat et çünkü parçalar 2. el.Hepsinin faturalı ve garantili olduğunu yazmış satıcı
Hocam ortalığı dağıtmışsın SSD sorunlu, anakart kötü, PSU berbat.Alınır ama pahalı gibi sıfırıyla hemen hemen aynı paraya gelir gibi.
ASUS ROG STRIX GeForce GTX 1650 SUPER Advanced Edition 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
AMD Ryzen 5 2600 Soket AM4 3.4GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek İşlemci (fan dahildir) - Tray | ITOPYA
POWER BOOST VK-T01B RGB 650W 80+ Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram | ITOPYA
ADATA 480GB SU630 SATA 3.0 2.5" SSD (520MB Okuma / 450MB Yazma) | ITOPYA
GIGABYTE A320M S2H 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart | ITOPYA
Toplam 6.131 liraya geliyor sıfırı.
Hocam arkadaşın alacağı 2.el sistem bu.Hocam ortalığı dağıtmışsın SSD sorunlu, anakart kötü, PSU berbat.
Almayı düşünmüyorum ama arkadaşım değerlendirmek istedi ve ben de merak ettim. Bu bilgisayar alınır mı ?
Hocam arkadaşın alacağı 2.el sistem bu.Ben sıfırlarının toplam fiyatını söyledim sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.