Merhaba, herkese iyi forumlar dilerim. 1-2 hafta önce yeni bir bilgisayar aldım ve aldıktan birkaç gün sonra kendi kendine reset attı. Ben de olabilir deyip geçiştirdim ama 1 saat önce tekrar atınca korkmaya başladım. Herhangi bir hata ile karşılaşmıyorum sadece klavye ve monitörün ışığı gidiyor. Ama kasanın ışığı bile gitmiyor direkt Windows açılıyor.
Sistem özelliklerim:
Ryzen 5 2600.
Gigabyte B450M S2H.
Gigabyte GTX 1650 Super 4 GB.
Crucial 8 GB Ballistix sport LT gray DDR4 3000MHz CL15 1.35V PC RAM.
WD Blue 3, 5" 1TB 64MB SATA III 6Gb/s 7200 RPM.
Xigmatek sırocon III X-Power 600W 80 Plus.
Oyundayken hiç kendi kendine reset atmadı hep masaüstündeyken başıma geldi. Oyundayken MSI Afterburner üzerinden sıcaklıklara baktığımda ekran kartı 70, işlemci 60-70 derece arasında geziyor.
Ram'ler yerine tam oturmuş mu onu da bir kontrol edin, doğru slota taktığınızdan emin olun, yerini değiştirip deneyin. Kablolarda da belki temassızlık olabilir, onları da tekrar kontrol edin.
RAM'ler yerine tam oturmuş mu onu da bir kontrol edin, doğru slota taktığınızdan emin olun, yerini değiştirip deneyin. Kablolarda da belki temassızlık olabilir, onları da tekrar kontrol edin.
Ram'ler yerine tam oturmuş mu onu da bir kontrol edin, doğru slota taktığınızdan emin olun, yerini değiştirip deneyin. Kablolarda da belki temassızlık olabilir, onları da tekrar kontrol edin.
Bilgisayarı nereden aldınız. Maalesef izoly falan gibi satıcılardan aldıysanız kasa kapağını açınca garantiden çıkıyor diye biliyorum. Arkadaşım öyle bir hata yapmıştı ve gidip kasasına baktığımda yan kapağına bir kağıt yapıştırmışlar, açılırsa garanti dışı diye yazıyordu.
Bilgisayarı nereden aldınız. Maalesef izoly falan gibi satıcılardan aldıysanız kasa kapağını açınca garantiden çıkıyor diye biliyorum. Arkadaşım öyle bir hata yapmıştı ve gidip kasasına baktığımda yan kapağına bir kağıt yapıştırmışlar, açılırsa garanti dışı diye yazıyordu.
AMD R5 2600-GIGABYTE GTX1650 SUPER WF2-B450M S2H-WD 1TB DİSK-CRUCIAL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Hocam yine de masaüstünde %100 HDD kullanımı olmamalı. Benim laptopta hiç öyle bir durumla karşılaşmadım 3 senedir Win 10'u HDD'de kullanıyorum laptopta.