İskender kebap Megapat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #11 Lee Yubin dedi: Temiz format atın tekrardan. Bir de öyle deneyin, olmazsa garantiye yollarsınız artık. Hocam yine de masaüstünde %100 HDD kullanımı olmamalı. Benim laptopta hiç öyle bir durumla karşılaşmadım 3 senedir Win 10'u HDD'de kullanıyorum laptopta. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten temiz kurulum yaptım. Tekrar yapmamın gereği yok bence.
Lee Yubin dedi: Temiz format atın tekrardan. Bir de öyle deneyin, olmazsa garantiye yollarsınız artık. Hocam yine de masaüstünde %100 HDD kullanımı olmamalı. Benim laptopta hiç öyle bir durumla karşılaşmadım 3 senedir Win 10'u HDD'de kullanıyorum laptopta. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten temiz kurulum yaptım. Tekrar yapmamın gereği yok bence.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 23 Haziran 2020 #12 İskender kebap dedi: Hocam zaten temiz kurulum yaptım. Tekrar yapmamın gereği yok bence. Genişletmek için tıkla... O zaman son çare garantiye yollamak. Bu arada canım aşırı şekilde İskender çekti.....
İskender kebap dedi: Hocam zaten temiz kurulum yaptım. Tekrar yapmamın gereği yok bence. Genişletmek için tıkla... O zaman son çare garantiye yollamak. Bu arada canım aşırı şekilde İskender çekti.....