Lamparages Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 636 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Temmuz 2022 #1 İşlemcim Ryzen 5 2600. 2020'nin ocak ayında aldım bilgisayarı ve daha hiç macun yenilemedim. Normal mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2022
İşlemcim Ryzen 5 2600. 2020'nin ocak ayında aldım bilgisayarı ve daha hiç macun yenilemedim. Normal mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #2 Lamparages dedi: İşlemcim Ryzen 5 2600. 2020'nin ocak ayında aldım bilgisayarı ve daha hiç macun yenilemedim. Normal mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Stok soğutucu mu?
Lamparages dedi: İşlemcim Ryzen 5 2600. 2020'nin ocak ayında aldım bilgisayarı ve daha hiç macun yenilemedim. Normal mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Stok soğutucu mu?
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.680 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #3 Bilgiler yeterli değil. Kasa nedir? Stok soğutucu mu kullanıyorsun? Ortam sıcaklığı nasıl?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.369 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 6 Temmuz 2022 #4 Kasa modeli nedir?
bonegang Centipat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 1.323 Çözümler 1 Yer İzmir 6 Temmuz 2022 #5 Yükte ve oyunlarda kaç derece olduğu önemli. Benim 3600 bazen boşta gördüğü sıcaklığı oyunda bile göremiyor.
Yükte ve oyunlarda kaç derece olduğu önemli. Benim 3600 bazen boşta gördüğü sıcaklığı oyunda bile göremiyor.
SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.242 Çözümler 3 6 Temmuz 2022 #6 Benimki de boşta 52 derece ama 2.5 yıldır temizlemiyorum.
Lamparages Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 636 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Temmuz 2022 #7 HavucluDavsan dedi: Stok soğutucu mu? Genişletmek için tıkla... O ne demek? Amdnin kendi soğutucusu. Emma Stone dedi: Bilgiler yeterli değil. Kasa nedir? Stok soğutucu mu kullanıyorsun? Ortam sıcaklığı nasıl? Genişletmek için tıkla... RAMPAGE GALAXY 4x120mm RGB FANLI 600W 80PLUS BRONZE MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAMPAGE GALAXY 4x120mm RGB FANLI 600W 80PLUS BRONZE MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Stok soğutucu sanırım. Ortam sıcaklığı hakkında fikrim yok.
HavucluDavsan dedi: Stok soğutucu mu? Genişletmek için tıkla... O ne demek? Amdnin kendi soğutucusu. Emma Stone dedi: Bilgiler yeterli değil. Kasa nedir? Stok soğutucu mu kullanıyorsun? Ortam sıcaklığı nasıl? Genişletmek için tıkla... RAMPAGE GALAXY 4x120mm RGB FANLI 600W 80PLUS BRONZE MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAMPAGE GALAXY 4x120mm RGB FANLI 600W 80PLUS BRONZE MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Stok soğutucu sanırım. Ortam sıcaklığı hakkında fikrim yok.
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #8 Lamparages dedi: O ne demek? Amdnin kendi soğutucusu. RAMPAGE GALAXY 4x120mm RGB FANLI 600W 80PLUS BRONZE MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAMPAGE GALAXY 4x120mm RGB FANLI 600W 80PLUS BRONZE MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Stok soğutucu sanırım. Ortam sıcaklığı hakkında fikrim yok. Genişletmek için tıkla... O zaman normal. Stok soğutucuların kanatları tozla dolduğunda berbat bir verim gösteriyorlar AMD'de. Çok kötü tecrübelerim var bu konuda
Lamparages dedi: O ne demek? Amdnin kendi soğutucusu. RAMPAGE GALAXY 4x120mm RGB FANLI 600W 80PLUS BRONZE MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAMPAGE GALAXY 4x120mm RGB FANLI 600W 80PLUS BRONZE MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Stok soğutucu sanırım. Ortam sıcaklığı hakkında fikrim yok. Genişletmek için tıkla... O zaman normal. Stok soğutucuların kanatları tozla dolduğunda berbat bir verim gösteriyorlar AMD'de. Çok kötü tecrübelerim var bu konuda
Lamparages Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 636 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Temmuz 2022 #9 HavucluDavsan dedi: O zaman normal. Stok soğutucuların kanatları tozla dolduğunda berbat bir verim gösteriyorlar AMD'de. Çok kötü tecrübelerim var bu konuda Genişletmek için tıkla... Evet işlemci faninin içinde bile toz var pcyi temizlemiyorum bayadir.
HavucluDavsan dedi: O zaman normal. Stok soğutucuların kanatları tozla dolduğunda berbat bir verim gösteriyorlar AMD'de. Çok kötü tecrübelerim var bu konuda Genişletmek için tıkla... Evet işlemci faninin içinde bile toz var pcyi temizlemiyorum bayadir.