Dostlar bildiğiniz üzere bu karttaki Secure Boot sorunu hala devam ediyor, Windows 11 kurmak istiyorum fakat yeterli bilgiye sahip değilim. Ne yapmalıyım ya da yapmamalıyım. Teşekkür ediyorum.
Hocam sorun basitti elimde B450 S2H V1 vardı bir zamanlar yapabilmiştim çözümü var ve zor değildi bundan emin olabilirsin YouTube'dan bakmıştım zamanında istersen bir göz gezdir bulacaksın
Hocam sorun basitti elimde B450 S2H V1 vardı bir zamanlar yapabilmiştim çözümü var ve zor değildi bundan emin olabilirsin YouTube'dan bakmıştım zamanında istersen bir göz gezdir bulacaksın.
Hocam, Secure Boot ve TPM açmadan kurulan bir ISO var elimde, kurmuşken düzgünce kurayım diyorum. O yüzden soru soruyorum yoksa YouTube'da sadece TPM açarak kurulum yapan videolar var.
Hocam, Secure Boot ve TPM açmadan kurulan bir ISO var elimde, kurmuşken düzgünce kurayım diyorum. O yüzden soru soruyorum yoksa YouTube'da sadece TPM açarak kurulum yapan videolar var.
Servis konusunda nasıl bir yol izliyorlar servisciler bilemiyorum bu konuda yanlış ve bilmediğim bir şey söymek istemem. Ama çok önemli değilse yapıştır gitsin