R5 2600 GTX 1050 Ti sisteme macOS nasıl kurulur?

Hocam EFI'de bir sorun oluşursa macOS'i boot edemeyebilirsiniz, eğer EFI'yi düzenleyebileceğiniz başka bir bilgisayar varsa direkt geçebilirsiniz.

Hocam EFI'de bir sorun oluşursa MacOS'i boot edemeyebilirsiniz, eğer EFI'yi düzenleyebileceğiniz başka bir bilgisayar varsa direkt geçebilirsiniz.

Hocam elimde fazladan bir adet laptop var. Bu arada nasıl bir sorun oluşabilir? Yani bende olma olasılığı ne olur?

Configte bir şeyi yanlış düzenlerseniz boot etmeyebilir hocam, neyi değiştireceğinize bağlı. En basitinden kext işlerken bile başınıza gelebilir.

Config'te bir şeyi yanlış düzenlerseniz boot etmeyebilir hocam, neyi değiştireceğinize bağlı. En basitinden kext işlerken bile başınıza gelebilir.

Anladım hocam dosya yüklenmek üzere güzel haberlerle inşallah.

Config'te bir şeyi yanlış düzenlerseniz boot etmeyebilir hocam, neyi değiştireceğinize bağlı. En basitinden kext işlerken bile başınıza gelebilir.

Hocam benim dosya yüklendi yüklenecek. Ben bir şey sormak istiyorum. Mesela yüklediğimde flash belleği çıkarırsam sıkıntı olur mu?

Son düzenleme:
Yükledikten sonra USB'yi çıkarıp açamıyorsunuz, bunun için diskte bir EFI bölümü oluşturmak lazım. Hazır Windows'un EFI'si varken onu kullanabilirsiniz, diskteki EFI bölümü hariç diğer bölümleri silip kurulum yaparsanız sorun olmaz. Kurduktan sonra EFI'nizi o EFI bölümüne atacaksınız.

hocam ben bootda usb mi göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…