Çözüldü R5 2600 GTX 1060 sistem Valorant oynarken yeniden başlıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
3
RAM
Corsair Vengance 8gb 3000mhz
Ekran kartı
Nvidia GTX 1060
Anakart
MSI A320-M Pro
İşlemci
AMD Ryzen 5 2600
Merhaba herkese, bugün çok maç yaptım ama hiç sıkıntı olmadı. Son maçı da atıp çıkacaktım ki maça girip silah seçme ekranına geldim o an PC dondu ve kendi kendine restart attı. Neyse tekrar girdim bu sefer maçın sonundayız yine aynı şey oldu. Neden olabilir? PSU eski ama diğer oyunlarda böyle bir şey başıma gelmedi.

Yok mu yardım edebilecek? @Yener K. @BilgisayarKurdu

Son düzenleme:
Çözüm
Olay Görüntüleyici üzerinden de kontrol edebilirsiniz. Kernel Power hataları varsa PSU kaynaklı olabilir. Modeli nedir?
Olay Görüntüleyici üzerinden de kontrol edebilirsiniz. Kernel Power hataları varsa PSU kaynaklı olabilir. Modeli nedir?

Çözüm
Olay görüntüleyici üzerinden de kontrol edebilirsiniz. Kernel Power hataları varsa PSU kaynaklı olabilir. Modeli nedir?

Everest EPS-1660a 460W olması gerek. Olay görüntüleyicisine bakıp haber vereceğim.

Hocam dediğiniz gibi 1-2 kez hata vermiş karşısında Kernel Power yazıyor. Kesin olarak PSU'dan kaynaklı diyebilir miyiz? İsterseniz raporu buraya atabilirim.

Son düzenleme:
Bu PSU varken büyük ihtimal. İyi bir PSU alın derim.

500W yeterli olur. FSP Hydro K modeli de olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı