R5 2600 GTX 1650 Super sistem toplama

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Keşke bu sistemi özelleştirerek alsaydınız çok daha uygun fiyata kaliteli parçalardan oluşmuş sistem kurmuş olurdunuz.

4000 TL'ye 1660S'li bir sistem dizilebilirdi. Ayrıca 1 TB HDD var ama SSD yok.. Kasa desen çöp, PSU desen C4. Umarım elinizde kalmaz. Para nasıl çöpe atılır oynat bakalım.
Dostum 1660s li sistem biraz zor ssdim var kasa da ne sıkıntı var psu değiştircem sence iyi olur mu kazık yemek filan sıkıntı değil reis

Umarım olmaz... Olursa kafanı taşlara vurursun ama. Sırf patlayacak diye değil, içerisindeki kullanılan bileşenler kaliteli değil, sertifikası yok. Sistem fiyatı uygun değil. Şu an pişman olmamak için elindeki malı iyi göstermeye çalışıyorsun fakat maalesef. Everest PSU'ya güven olmaz. Kasa ve PSU dışında sistem gayet iyi ama, ona lafım yok.

Reis kasa ile psu değiştirsem sıkıntı olur mu evet kazık yedim ama fazla sıkıntı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…